Bilir tabi tatlım, hormonlar çok şey hakkında bilgi veriyor, adetinin 3. günü yaptırman gerek ama. Hormonlar yumurtlama, yumurta gelişimi, pko, erken menapoz, kist vs. hk. bilgi verir.
3,34-26,72 olması lazımmış doktr önemli değil dmeişti
ikinci günü yaptırsam olmaz mı
benim fsh 5,2
merhaba kızlar iyi akşamlar keyifler nasılll
Bilir tabi tatlım, hormonlar çok şey hakkında bilgi veriyor, adetinin 3. günü yaptırman gerek ama. Hormonlar yumurtlama, yumurta gelişimi, pko, erken menapoz, kist vs. hk. bilgi verir.
Arkadaşlar tecrübeli hamilelerimiz bize hamileleik öncesi yaşadıklarını aktarırlarsa çok mutlu olacağız:CüvCüv:
ya da canım ben bu ay da bekliyeyim kalamazsam ööle.bu arada kendimi tanıtayım.ama sonra sen de tanıt olur mu.ben 27 yaşında bir buçuk yıllık evliyim. 1 yıl düşünmedik tam düşündük.ikinci ayı hamile kaldım kendiliğinden düştü 1 aylıkkene. şimdi 6 aydır düşünüyos 6 ayında kimi idrar yolları iltihabı oldu .kimi bankaya girdim düşünmedik korunmadık hiç ama günleri de takip etmedik adam akıllı.şimdi iki aydır adamakıllı çalışıyo s gün aşırı iki aydır tutmadı şimdi adetliyim.bakalım üçüncü ayım noolcek.
xara teşekkr ederim cevapların için
auracım senden habr bekledim hep bozma moralini henüz erkendi test için dur bakalım bekliyelim az daha tamammı umutsuzluk yok
bombaa gibiyimm kıssss..şaşıyorum valla kendimee...:))senin nassı gidioo:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?