En erken hamilelik belirtileri

Bilir tabi tatlım, hormonlar çok şey hakkında bilgi veriyor, adetinin 3. günü yaptırman gerek ama. Hormonlar yumurtlama, yumurta gelişimi, pko, erken menapoz, kist vs. hk. bilgi verir.

3,34-26,72 olması lazımmış doktr önemli değil dmeişti

Sınırda tatlım, yumurtlaman olduğu sürece önemli değil, benim doktorumda önemsememişti. Düştü zaten sonra. Ben hayıt tohumu kullanıyorum 2 aydır yine de. Bir de stres yükseltiyor prolaktini, kafaya takma hiç canım

Bilir tabi tatlım, hormonlar çok şey hakkında bilgi veriyor, adetinin 3. günü yaptırman gerek ama. Hormonlar yumurtlama, yumurta gelişimi, pko, erken menapoz, kist vs. hk. bilgi verir.

ya da canım ben bu ay da bekliyeyim kalamazsam ööle.bu arada kendimi tanıtayım.ama sonra sen de tanıt olur mu.ben 27 yaşında bir buçuk yıllık evliyim. 1 yıl düşünmedik tam düşündük.ikinci ayı hamile kaldım kendiliğinden düştü 1 aylıkkene. şimdi 6 aydır düşünüyos 6 ayında kimi idrar yolları iltihabı oldu .kimi bankaya girdim düşünmedik korunmadık hiç ama günleri de takip etmedik adam akıllı.şimdi iki aydır adamakıllı çalışıyo s gün aşırı iki aydır tutmadı şimdi adetliyim.bakalım üçüncü ayım noolcek.

Tatlım kusura bakma biraz işim vardı bakamadım nete. Ben de 27 yaşındaym ve 1,5 yıllık evliyim. Ben evlenince 9 ay kadar doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım 6 ay eşim korundu. Sonra ben genel kontrol için bu konuştuğumuz tahlilleri yaptırdım rken menapoz tehlikesi olabilir dedi. Ben çok kötü oldum tabi. Hemen burada eşimin embriyolog bir arkadaşı var onu aradık o da benim sonuçları eski çalıştığı hastanenin dotoruna gönderdi doktor da önemli olan ultrasonla muayene sonucudur dedi. Biz de bu arkadaşımızın şimdi çalıştığı hastanede bir profa gittik o muayene sonucunda korkulacak birşey olmadığını söyledi, testleri tekrarlattı ve 21. gün progesteron baktı hepsi iyi çıktı çok şükür. 6 ay deneyin olmazsa eşine bakalım dedi. Bizim aslında 7. ayımız ama bu ay bebek fikrini ertelemek istediğini söyledi eşim bu ay denemedik yani. daha öneceki 6 ayn da 4 ayı deneyebildik çünkü benim eşim denetçi sık sık şehir dışına ya da yurt dışına gidiyor göreve, günleri tutturamıyoruz yani. 4 ay deneyebildik henüz. Şimdi eşim ne zaman ikna olur bilmiyorum. Ben bu ay tekrar test yapırdım kontrol amaçlı iyi çıktı hamdolsun. Böyle işte tatlım, bizim çalışmalar ertelendi yani Hayırlısı olsun Rab'bim en hayırlı zamanda nasip ettsin hepimize.

auracım senden habr bekledim hep bozma moralini henüz erkendi test için dur bakalım bekliyelim az daha tamammı umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…