En erken hamilelik belirtileri

inşallah tavuskuşu ...öslem cim adet ağrılarımda ilaç kullanmıyorum cnm huyum değil boşver çekecez mecburen napalımm

Yaaaa, o zaman süper. gerçi test de yaptım ama insan umudunu yitirmiyor işte. Ben de kendimi bu ay çok dinledim, göğüslerim 10 gündür acıyordu kesin bebiş var dedim.Ama yanlış alarmmış

canım ya inanma öyle seylere sence öyle bi şacmalık olur mu hiç

Canım işde dediğim gibi gittim ama gerekli görmedi.biraz daha bekliycem 1 kaç ay daha olmassa öle gidicem.ne zormuş beklemek yaa ilk dört ay hiç istememiştim korunmuştuk şimdi olsun die can atıyorum:1rolleyes:

ösleeemmmmmm kıs manyak oluyo insan dimi vucudu dinle nerde noluyo nerem şişti nerem indi ay sanki ses duydum falandelikafadulden
ya evet ama ıkı saatte bır tuvalete cıkarıyo benı anlamadım valla:roflol:
evet canım benım annem de oyle demıstı
inşallah tavuskuşu ...öslem cim adet ağrılarımda ilaç kullanmıyorum cnm huyum değil boşver çekecez mecburen napalımm

sen de bendensın desene ılac kullanmaktan nefret ederım cok zor durumda kalmadıktan sonra ıcmıyorum

Çalışmalar kısmı ayrı bir sorun. Eşim kendiliğinden olmalı, öyle takvime bakıp olmaz diyor.Ona kalsa daha 10 yıl bebişim olmaz

sabırsızlanıyorum topiğindeki arkadasımız lıstede adı var mıydı canım bugun kan testı yaptırmıs bı hamıs haberı aldım gaza geldım vallaadelikafadulden

Çalışmalar kısmı ayrı bir sorun. Eşim kendiliğinden olmalı, öyle takvime bakıp olmaz diyor.Ona kalsa daha 10 yıl bebişim olmaz

sende bebek muabbeti yapma yiwrııımmmmmmmmmm vahşi cazibeni kullan weeee kocişini at yatağa :asigim: sora gelsin minnoşlar kaydirigubbakcemile3

aynen öslem cim bende anlamadım bu rahim bebeiki nasıl istiyormuş bence olmas öle bişi sanmıyorum. soğankürünü denemek lazım aslında deneyen oldumu aranızda kızlar??

CEYLAAANNN anacım şu liste olayı varya ben 12 marrta regl olucam bi yere yazıcan mı süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…