benimde çok aşırı gazım var vala anlamadım hiç böyle olmuyodu.bide sizler duydunuz mu bilmiyorum.Erken adet gördüğünüz zaman bebek olcak anlamına geliomuş.1 kaç ay erken olursa adet devamı bebek diolar.Rahim bebek istiyo anlamına geliomuş bügün öle duydum görümceden onun öyle olmuş.
benimde çok aşırı gazım var vala anlamadım hiç böyle olmuyodu.bide sizler duydunuz mu bilmiyorum.erken adet gördüğünüz zaman bebek olcak anlamına geliomuş.1 kaç ay erken olursa adet devamı bebek diolar.rahim bebek istiyo anlamına geliomuş bügün öle duydum görümceden onun öyle olmuş.
CANIM SIKINTI YAPMA AMA Bİ DOKTORA GİDİP KONTROL OL HORMON TAHLİLİ FİLAN İSTE HAYIRLISIYLA OLUR İNŞALLAH STRES YAPMA İÇİNDEN BU AY OACAK DİYE KODLA KENDİNİ POZİTİF :sm_cool::sm_cool::sm_coolÜŞÜN
Yok bugün test yaptım negatif çıktı
Yeni arkadaşlarımız merhabalar hoşgelmişsiniz
ya evet ama ıkı saatte bır tuvalete cıkarıyo benı anlamadım valla:roflol:ösleeemmmmmm kıs manyak oluyo insan dimi vucudu dinle nerde noluyo nerem şişti nerem indi ay sanki ses duydum falandelikafadulden
evet canım benım annem de oyle demıstıbenimde çok aşırı gazım var vala anlamadım hiç böyle olmuyodu.bide sizler duydunuz mu bilmiyorum.Erken adet gördüğünüz zaman bebek olcak anlamına geliomuş.1 kaç ay erken olursa adet devamı bebek diolar.Rahim bebek istiyo anlamına geliomuş bügün öle duydum görümceden onun öyle olmuş.
inşallah tavuskuşu ...öslem cim adet ağrılarımda ilaç kullanmıyorum cnm huyum değil boşver çekecez mecburen napalımm
canım ya inanma öyle seylere sence öyle bi şacmalık olur mu hiç
oo minnoşum kıyamam sana kız bende geçen hafta aynı durumdaydım insan nası morarıyo yauw o tek çizgiyi görünce demi aman boşver kırmızılar gelirse hemen bitince akabinde çalışmalarda gelirrrrrrrrr:1hug:
Nasıl yani?? Rahim bebek istiyo??
Çalışmalar kısmı ayrı bir sorun. Eşim kendiliğinden olmalı, öyle takvime bakıp olmaz diyor.Ona kalsa daha 10 yıl bebişim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?