ya kızlar ben test yaptım dün daha reglme 10 gün var daha çok erken demi negatif çıktı.umudum Yok pek ama sağ kasım sürekli ağrıyo geceleri bulantım.ama geçen ayda olmuştu bu ay biraz erken başladı.inşlhh hepimiz bi an önce kovuşuruz bebişlerimize..
Oğluna diyimde uyarsın bariidelikafadulden
ceylos sen ıyı anlarsın solesene bana pazartesı bı ıdrar tahlılı yapayım mı sılık bıle cıksa suphelıyse umut olur demı 18subat gunu kana gıderım
merabalr kızlar nasılsınız?
o kadar ayrıntısını bilemiyorum ceylan cım araştırmak gerek.. tavuskuşu araştırmadan denemeyelim yinedezamanı yok bildiğim kadarıyla ama iltihap sökücü olarak kullanıldığı kesin..
canım yapma kimisinde geç döllenme oluyor günü geçse de çıkmayabiliyor çok erken :1hug:17 Şubatta yap o bile erken
:)))))
idrarda cıkabılır de cıkmayabılır de cunku kuskulanıp durcagma gıdıcem kana vallaaabencede aynen öle yap öslem cim uğraşma kan testi olumsuz çıkarbilir kan testi daha kesin biliyorsun canını sıkmazsın hiç değilse benim gibi
UMMUHAAAAAAAANN kıss bu aradaaaaaaaaa kaynattın amaa fotorafını göremedik daha aloo gözlerimizi kamaştırcaktın haniii hep vaat vaat kıssss dimi öslemmm bişi söle şunaaakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?