En erken hamilelik belirtileri

o kadar ayrıntısını bilemiyorum ceylan cım araştırmak gerek.. tavuskuşu araştırmadan denemeyelim yinede zamanı yok bildiğim kadarıyla ama iltihap sökücü olarak kullanıldığı kesin..

reglıne 10gun varken neden test yaptın tatlım varsa bıle bebıs bu kadar erken ıdrarda gorunmez kı ılıskıden 7 - 12gun gectı mı pekı cok merak edıyosan 7-12gun gectıyse kana gıt:icecream:

ceylos sen ıyı anlarsın solesene bana pazartesı bı ıdrar tahlılı yapayım mı sılık bıle cıksa suphelıyse umut olur demı 18subat gunu kana gıderım

canım yapma kimisinde geç döllenme oluyor günü geçse de çıkmayabiliyor çok erken :1hug:17 Şubatta yap o bile erken

bencede aynen öle yap öslem cim uğraşma kan testi olumsuz çıkarbilir kan testi daha kesin biliyorsun canını sıkmazsın hiç değilse benim gibi

UMMUHAAAAAAAANN kıss bu aradaaaaaaaaa kaynattın amaa fotorafını göremedik daha aloo gözlerimizi kamaştırcaktın haniii hep vaat vaat kıssss dimi öslemmm bişi söle şunaaakaydirigubbakcemile

Almıştım yedek bulunsun die dayamadım yaptım..meraktan işdee..arkadaşımın çok erken belli olmuştu 15 gün varken reglne yaptı çıktı.doktora gitti daha 2 haftalık dedi.şaşırmıştım.bende yapıyım dedim belli olmuyo bazı insanlarda hemen çıkıyo ya o bakımdan.

yok öslem cim tabuskuşuna gülmüştüm :) cerincim acelen ne bekleyin ayarlıyım durun ya sıkboğaz etmeyin döferim :))

ozlem pzt git kan testine çıkar
soğan suyu hakkında çok tecrübem var açtığım topic var
8 aydır denemediğim bişey kalmadı
boşverin
plokistik overlilerin denemesinde yarar var

bencede aynen öle yap öslem cim uğraşma kan testi olumsuz çıkarbilir kan testi daha kesin biliyorsun canını sıkmazsın hiç değilse benim gibi
idrarda cıkabılır de cıkmayabılır de cunku kuskulanıp durcagma gıdıcem kana vallaaa
UMMUHAAAAAAAANN kıss bu aradaaaaaaaaa kaynattın amaa fotorafını göremedik daha aloo gözlerimizi kamaştırcaktın haniii hep vaat vaat kıssss dimi öslemmm bişi söle şunaaakaydirigubbakcemile

heeeee ummus goster guzel yuzunu kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…