En erken hamilelik belirtileri

Bize dua eden hamileler Bukett ve hepsi cok teşekkürler kızlarrrrr..Allah kbl etsın inşallah....
Rüyameysa hamileymiş... Gözün aydın olsun saglıkla... Darısı hepimize inş..

ay kızlar şimdi duramadım gittim test aldım tek çizgi ya of ya çok canım sıkıldı adetim salı günüydü ben dayanamadım yine aldım ya moralim bozuldu bu ay çok umutluydum

oldum oldum bu geçmişi okıyıcam dıye ,,ben yokken az yazın bıraz yaa:jeyyar:daha kahvaltı etmedimm he..kocişim bugun yok yanımda zatiii yalnız kaldmsenağlamabebişim olsaydı bak onunla vakıt gecırırdım napayım şimdi benn,,kociş yokken kolum kanadım kırılıyoo yaaa:bbo:

günaydın kızlar nasılsınız ya hamilelik belirtisinde bacak ağrısı varmı birde benım çok kasıklarım ağrıyor kızlar cvp veririmisiniz

akkanarya mrb..yazdıklarını okudum içim parçalandı,,sana nasıl elını kaldırabıldı şimdi nası yuzune bakıcak pekii...içim cızz edıyıo bunları duydukça ama kabullenmemelıyız bunları ya...kadın evın bereketıdır allahın erkeğe emanetıdırr...kadının kalıbını acıtan allahın azabından korksunn!!! peki bugun nasılsınız?gergınlık devam edıyo mu...sen hıç uzme kendını sağlam dur kı bebişin senle olsun..

günaydın kızlar nasılsınız ya hamilelik belirtisinde bacak ağrısı varmı birde benım çok kasıklarım ağrıyor kızlar cvp veririmisiniz

canım belırtıler herkese gore değişiyo fakat kasık ağrıları genelde oluyoo,,sık duyulan bı belırtı..inşş hamılesın..kan testın ne zmannn?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…