En erken hamilelik belirtileri

SE3LAM MİLLET EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜ HUUUUUU HUUUUUUUUUU

ÖZLEMCİM GERÇEK ADIM NAZAN CANM

KIZLAR BENDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM SALIYA KADAR SONRA KOCİŞ GİDİYOR YURT DIŞIMA 25 DE DÖNCEK ZATEN 4 MARTTA ADET TARİHİM BAKALIM DUA EDELİM DUAAA

kızlar ben bı marketı dolanayım da geleyımm açılırım yaa,,,bışeyler alayım yıyeyım mayıştım ıyıce..sız sohbete devam..bende gelıırım sonra..opuldunuzzz

Kadişim bozo olmas fd7 selam kızlarrrr
özlemmm ceylan nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ooooooooooooo kımler gelmişşşş.aman eendımm hoş geldınız sefa getırdınızzzz..nerelerdeydınızzz...bakk çatlıcammm suprızz ne kızzzzz,,dur tahmın edeyımm çiçekkkkkka.s.:teytey:kaydirigubbakcemile3

ayyy dur dur benım açlık başıma vurduu sen değildin canım ya yakamoz12 o sanırımm,,adlar benzer ya karıştırdımm.....ama hoşgeldın kısmı gecerlıı csnımkaydirigubbakcemile3

İNŞALLAH YAAA FD7 ALLAH KAVUŞTURUR MELEKLERİMİZE

SEDA VE ÇİÇEK TEN HABAER BEKLİYORUZZZZ İNŞ.YARIN SABAH MUTLU HABEİR ALIRIZ KIZLARRR

ayyy dur dur benım açlık başıma vurduu sen değildin canım ya yakamoz12 o sanırımm,,adlar benzer ya karıştırdımm.....ama hoşgeldın kısmı gecerlıı csnımkaydirigubbakcemile3

ayyyy hakketten napıcaz bu isim rumuz meselelerini?:bbo:kim hamileydi, kim gününü bekliyordu ,kim tahlil yaptıydı, kim yapacaktı:uhm:valla kafam allak bullak oldu yaaafffff..delikafadulden:bbo:!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…