En erken hamilelik belirtileri

:) inşallah canım... bana da uğur getireceğine inanıyorum.. Rahimdeki perde ameliyatla anıyormuş ama doğal olarak hamile kalabilirsem gerek kalmıyacak ....

getirecek getirecekk kesinnn eminimm içini ferah tuttttttttttttt...

canım olmadı ameliyat olursunnn bişey olmazzz üzülme tamammmıa.s.

bir sorum daha olacak arkadaşlar. idrar testinde ilk önce tek çizgi çıktı 30 dak. sonra ikinci çizgi çok silik çıktı.
kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılar oluyor 3 gündür. ve sanki gaz varmış gibi şişkinlik var. hamilelik belirtisi olabilir mi..

tamam canım tesekkur ederım topıgın bırınde bu soruyu sordum dalga gectıler. ne bu acelen dıye ........ bende bır daha gırmıyorum oraya ne varsa sızlerde var. canlarım benım aahhhh ahhhhhhhhh

umutkal evet bunlar hamilelik belirtileri olabilir kişiden kişiye değişiyoya kesin konusamıyoruz ama adeti de gecti ve kasıkların felan agrı bence iyiye işaret canım insallah hamilesindir ama yarın kesin bi kan testi yaptır canım merakla bekliyoruz pozitif cevabını

bir sorum daha olacak arkadaşlar. idrar testinde ilk önce tek çizgi çıktı 30 dak. sonra ikinci çizgi çok silik çıktı.
kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılar oluyor 3 gündür. ve sanki gaz varmış gibi şişkinlik var. hamilelik belirtisi olabilir mi..

canımm söylemiştimmm, silik çizgi hamilelik demekkkkkkk. sabah bi testt yaptırr kan testi söle bizedee inşallah hamilesin canım yaaa

akrebimm küsmes banaaaaaaaaaaaaaa

canımmm yaa ne güsell keşke senin yerinde olsamm aşılama yaptırsamm :)))

ada cım bari bugün calısmalara başla kıssss yumurtlaman olmus olabilir sen dene calıs calıssss

ya arkadasım ne dıyorsun gun asırı. omrum yatakta gececek ayŞenizŞeniz sana demıstım ya gecen gun erkegı memnun etme topıgıne gırdım dıye. ama bı ısıme yaramadı ya bırde hıc yumurtlama belırtısı yok gıbı. ovulasyon testlerıne bakıyorum netten fıyatlarına bakalım doktor kullan derse onlardan alacagım.

ya kızlar cıktım ben sayfa donuyor bır saattır ugrasıyorum sonra okurum artık. mavısınde guzel haberını beklıyorum. herkesı optum

ndk kıs neden yaptıracanki bu asılamada aynı cinsel ilişki gibi penis yerine igne ile bosaltıyorlar sipermleri normal ilişki dururken hiç geregi yok bence kzzz:))))))))))))))))))

sen doktoruna muane ol bende üstten normal utrasyonla baktırdım gözüktü ama sana alttan da bakarlar istersen ovolosyonla ugrasıcana bi baktır canım olmusmu kac santim olmus kac tane olmus hepsini söyler doktor sagdamı soldamı yumurtlamıs diye

akrebimmmm kıs iyidee sağlıklı kuvvetli spermleri iğneyle vermiyolarmı aşılama daaa. bizden daha şanslısın gülüm senn. direk yumurtanın üstüne bırakıyolarr bizde yatakta amuda kalkıyos gitsin ileri diye :)))))))))))))))))))

Back
X