- 15 Mayıs 2017
- 42
- 17
- 88
- 34
- Konu Sahibi Okyanus2614
-
Ben menogon + femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum...Rabisscyln teşekkür ederim canım 1.5 senelik süreçte yerli yersiz bende çok umutlanmıştım sonra üzülmüştüm bu sefer kararlı bi şekilde son güne kadar hiç beklentim olmadı ama daha önceki adet dönemlerimden daha farklı bişeyler olduğunu hissetmiştim hep diyorlarya hissedersin diye öyle :)
Ben menogon + femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum...
D0n 2 damla çok az pembe leke gördüm bundan 3.4 gün öncede 1 damla vardı...
8 nisanda da çatkatma iğnesi vurdurmultum o zaman böyle şeyler olmamıştı ..İnşallah bebeğim benimledir
Aminn inşallah canım sağlıklıca kucağına alırsınCanim umarim seninledir :) ben hep yillarca icimden acaba benim cocugum olucakmi diye gecirirdim korkardim Allah isteyince oluyor ben korundugum halde hamile kaldim dualarinizi esirgemeyin arkadaslar insallah sagliklidir
Ya bas donmesi 14 10 gün gibi.bir süre de oldu mı ??
Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Size bir şey sormak istiyorum. Adet döngum benimde sizin gibi 24 günde bir. Hangi gunler yumartladiginizi biliyor musunuz?V
Valla enteresan evet ama oldu bende suan halada beni etkiliyo mide bulantisi bas donmesi 6 haftadan sonra diyorlardi ama bende 2. Haftadan itibaren oldu birde benim adetim 24 gunde bir falandi o yuzden erken anladim ve erken yasiyorum belirtilerimi sanirim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bende korkuyla geçmiş mesajlarına bakayım belirtilere inşallah ben değilimdir :)) hamile değilsem de inşallah hasta da değilimdirHamileyimmmmmmm
Hamileyimmmmmmm
Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Size bir şey sormak istiyorum. Adet döngum benimde sizin gibi 24 günde bir. Hangi gunler yumartladiginizi biliyor musunuz?
Rabbim evladinizi size bagislasin insallah. Iyi dusunun iyi olsunMaalesef duzenli olmadigi icin yumurtlama gununude bilmiyordum. Acikcasi hamile kalmak gibi bir planimda yoktu biz korunurken oldu zaten :) yani benim durumumdanda gorunuyorki olacagi varsa oluyormus Allah bilir. Kizlar dun agrilarim oldu biraz doktora gittim kese etrafinda hafif kanama gorduk ilac verdi dinlen dedi. Biraz erkenmi sevindim acaba diye dusunuyorum. Dua edin
Aminnn çok reşekkür ederim canımm datısı sana ve isteyen herkeze olsunCok sevindim canimm hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucagina almak nasip olsun
Rabbim evladinizi size bagislasin insallah. Iyi dusunun iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?