doktor bana sağdan yumurtlamışsın dedi...
ama alyans mevzusu kafamı karıştırdı
benim de iki abim var benim de kız kardeşim yok.. çok istemiştim bi kız kardeşim olsaydı.. yada abilerimle bu kadar yaş farkı olmasaydı diye.. ama napalım kader diyelim :)
ben ikinciyi düşünmüyodum, eşim çok istedi.. yani hamile olduğum süprizdi ama kürtaj olmamam konusunda çok ısrarcı oldu.. ben de ,diyorum ki kızım olursa iki kız, 20 ay araları.. bacı bacı anlaşırlar.. erkek olursa da diyorum ki bi kız bi erkek ideal diye.. ama ben 3 çocuktan tarafım eğer maddiyat girmese işin içine 3 çocuk kesin düşünürüm.. bi de kaliteli yetiştirememek var diye.. kaliteden ödün vermeden 2 çocuk diyorum :)) sayısal felan vurursa yani hemen 3. ye bakarım.. ben de 28 yaşındayım.. yani 30 a varmadan 2 çocuk.. hiç düşüneceğim bişey değildi doğrusu...
sağdan yumurtlama olayı tutarsa erkek olur valla bilemem.. çok fazla cinsiyet düşündüğümde de kendimden nefret ediyorum.. :))) bi de benim sol tarafım çoook ağrıyor.. böğürlerim derler ya, oralarım ağrıyo resmen.. sağda hiçbirşey yok... anlamadım.. bacağıma vuran bi sol taraf ağrısı var...
mesela sen benim ikisi de sağdaydı derken.. doktor ilk baktığında ultrasonda kesenin yeri sana göre sağdaydı, demek mi istiyosun.. yoksa hep sağ tarafım ağrıdı bu çocuk sağda mı demek istiyosun?? uff ne uzun yazdım yaaa...
canım ınsallah hayırlısıyla gonlundekı olur rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınsizin bu yazılarını okudukça bende dıyorum ki inşalah benimde olur.heveslendırıyorsunuz insanı:) sabırsızlıkla beklıyorum adet gecıkmemı.ilk olacak olursa.ınşallah kızım olur.gerci sağlıklı olsunda.
sepya_9,
hayırlısı olsun.. bak okudukça bilinçli hamile olacaksın..
umarım gebeliğin olur.. isteyerek.. bize bakma bizimkiler süpriz çocuk.. yani kinder süpriz yumurtalar var ya öyle düşün :))))
umarım bebeğin olur ve sağlıklıca alırsın kucağına..
derinderen,
hiç sol tarafında ağrı oldu mu, anlattım ya hani böğür ağrısı derler ya öyle...
bilemiyorum.. ya ben çok yoruluyorum .. hem emzirme, hem karnındaki bebeği besleme,hem işe gel git, hem de eşim hiç yardımcı değil bana bütün evin yükü benim üzerimde... bebek istiyo ama kendine düşen vazifeleri yerine getirmiyo maalesef... zor iş...
o yüzden eklem ağrıları çekiyorum baya yani.. mesela bacaklarım da çok ağrıyo..
ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım.. şimdi bi tuhaflık oldu.. mesela kızımı da kaldırıyorum ayağa..
kaldırınca karnımdakine haksızlık ediyorum, kaldırmayınca dışardakine haksızlık ediyorum..
nasıl denge kurcam bilmiyorum..
güzel dileklerin için saol canım..
umarım bu günler de geçer de söyle derin bi oooohhhhhhhhh çekebilirim ama hiç sanmıyorum.
başlıycaz koşuşturmaya.. 1 yaş farkla 2 çocuk her yiğidin harcı değil.. Allah ikimize de kolaylık versin, benim de kaynanam çok deli bi kadındır; ama Allahtan benden çoook uzaklarda... kaynana dili de iş yükü kadar ağır bence... :)))
ya bi de aklıma gelmişken ne sorcam.. benim ilk doğum sezaryendi.. dikiş yerlerim acıyo resmen yaa..
sende oldu mu?
canım ben ankarada doğum yaptım hacettepede..
valla artık 40+1 di.. doğması şarttı.. 2 gün doğumhanede kaldım.. allahım doğuran gidiyo doğuran gidiyo.. ben bi de irite oldum durumdan ve doktoruma dedim ki "beni ya bugün doğurtur alırsınız bu çocuğu, yada ben burdan kaçıcam" dedim.. benim doktor da normal doğum merkalısı bi adam.. olması gereken de o aslında ama olmadı napıyım.. öyle işte.. o yüzden sezaryenden dolayı da baya ağrım oluyo..
gelelim kaynana durumuna..
aynı aynılar yani ama benim ki erkek torun da erkek torun.. diye çırpınıyo kadın verem ediyo beni..
ben kestim görüşmeyi felan, beni arayamıyolar bile buzzz gibi davranıyorum bildiğin buz yani...
kısaca aramayın beni diyorum, aramıyolar anlıyolar saolsunlar
şu anda hamile olduğumdan da kimsenin haberi yok..
ya hamişliğinizi adet geçtiğindemi farkettiniz yoksa ön belirti yaşdınızmı.... ben 3,5 yıllık evliyim 6 klomen 3 aşılama ve hala bunun doğruluk payını öğrenemedim çünkü hamile kalamadım... varmı gerçekden ön belirti... ne bilim adet sancısı nasıl oluyor o dönemde... tecrübeli arkadaşlar anlatırsanız memnun olurum.
canım ınsallah hayırlısıyla gonlundekı olur rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın
haber ver gelısmelerı
merak ederım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?