arkadaşlar ben de hamileyim; fakat benim ikinci gebeliğim ve daha kızım 13 aylık.. yani zaten doğumdan sonra 1 kere regl oldum kızım tam 11 aylıkken, sonra da gebe olduğumu öğrendim.. ilk gebelikte, regl 1 gün geçmişti. hemen test yaptım çift çizgi çıktı saniyesinde.. fakat şimdi süpriz bi gebelik olduğundan ben test almaya kendimi ikna ettiğimde aradan kaç hafta geçmişti, ama gene de çift çizgi çıkmadı.. sonra kan verdim; çünkü spora başlayacaktım doğum kilolarımı vermek için :)) geçmişler olsun gebesin dedi doktor 13 bin küsür beta hcg :)))
şimdi emziriyorum hala ama korkuyorum.. herkes başka bişey söylüyo, doktor 2 aya kadar bırak dedi.. ama millet bırak zehirlenir bebek diyolar.. kızım biberon almıyo, gece süt veremiyorum emzirmem şart.. yani acayip bi çıkmazın içine girdim..bi de 7. haftada doktora gittim ilk kez, doktor kese var bebek oluşmamış dedi.. 7. haftada bebek görünen arkadaş var mı?
arkadaşlar merb
ben gecen ay aşılama yaptırdım fakat tutmadı bu ay adet gecıkmem oldu uc gun gecıktım . afet geçıkmesınden sonra kaç gun için de hamilelik bellı olur
arkadaşlar ben de hamileyim; fakat benim ikinci gebeliğim ve daha kızım 13 aylık.. yani zaten doğumdan sonra 1 kere regl oldum kızım tam 11 aylıkken, sonra da gebe olduğumu öğrendim.. ilk gebelikte, regl 1 gün geçmişti. hemen test yaptım çift çizgi çıktı saniyesinde.. fakat şimdi süpriz bi gebelik olduğundan ben test almaya kendimi ikna ettiğimde aradan kaç hafta geçmişti, ama gene de çift çizgi çıkmadı.. sonra kan verdim; çünkü spora başlayacaktım doğum kilolarımı vermek için :)) geçmişler olsun gebesin dedi doktor 13 bin küsür beta hcg :)))
şimdi emziriyorum hala ama korkuyorum.. herkes başka bişey söylüyo, doktor 2 aya kadar bırak dedi.. ama millet bırak zehirlenir bebek diyolar.. kızım biberon almıyo, gece süt veremiyorum emzirmem şart.. yani acayip bi çıkmazın içine girdim..bi de 7. haftada doktora gittim ilk kez, doktor kese var bebek oluşmamış dedi.. 7. haftada bebek görünen arkadaş var mı?
Kızlar ilişki yaşanalı 1 hafta falan oldu bir kaç gündür kasık ve bel ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. bende dayanamadım kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce daha belli olmuyor olabilir mi ?
Bugün adet günüm sabah test yaptım negatif ....Daha belli olmaz canım, endişe etme adet gününü bekle derim.
yaaa umarım öyledirrr umarımBekle canım 2-3 gün daha, ben 4 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çıkmadı ama kan testi yaptırdım çıktı.
yaaa umarım öyledirrr umarımçok üzüldüm bugün işyerindeki abla biliyor bebek istediğimizi negatif çıktı dedim bi beceremedin dedi çok üzüldüm
yaaa umarım öyledirrr umarımçok üzüldüm bugün işyerindeki abla biliyor bebek istediğimizi negatif çıktı dedim bi beceremedin dedi çok üzüldüm
Seninle ayni durumdayiz bende yumurtlama günümde ve bir gün atlayip tekrar birlikte olduk. Kesin hamileyim diyordum(kizimda ilk seferde tutturmuştuk). Ama ilişkiden 1 hafta sonra kan testi negatif çıktı. Herkes çok erken olduğunu söylüyor bakalım senin güzel haberin gelirse bende umutlanacağim
Canım bende yumurtalama döneminde birlikte oldum geçen perşembeydi. Bugün on gün oldu. Adet günüm perşembeye denk geliyor sanırım. Test yaptım negatif çıktı. Ama hala bel ve kasık ağrısı var hafifledi biraz ama sanırım adetim olacak. önümüzdeki aya hazırlık yapacağım inşallah hayırlısı.Seninle ayni durumdayiz bende yumurtlama günümde ve bir gün atlayip tekrar birlikte olduk. Kesin hamileyim diyordum(kizimda ilk seferde tutturmuştuk). Ama ilişkiden 1 hafta sonra kan testi negatif çıktı. Herkes çok erken olduğunu söylüyor bakalım senin güzel haberin gelirse bende umutlanacağim
Canım bende yumurtalama döneminde birlikte oldum geçen perşembeydi. Bugün on gün oldu. Adet günüm perşembeye denk geliyor sanırım. Test yaptım negatif çıktı. Ama hala bel ve kasık ağrısı var hafifledi biraz ama sanırım adetim olacak. önümüzdeki aya hazırlık yapacağım inşallah hayırlısı.
Ara ara bende umutlanıyorum ama kendimi dizginliyorum. Hala belirtiler var ama erken gebelik testinde çıkar diye düşünmüştğm. Hatta bu sabah test yapmadan rüyamda adamjn biri yanıma gelip adetine bir gün kala yap dedi ne kadar kafama taktıysam artık. hayırlısı bakalım haftaya durumumuz belli olur nasipse inşallahhhhAyni gün yumurtlamışız, aynı gün adet olacağız ve aynı gün test yaptırmışız... benimde kasıklarım çok ağrıyor adetime daha 5 gün var... umudum var hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?