ya arkadaslar benim bu ay 7siyle adet olmam lazimdi ama simdi ayin22 si ve ben hala adet gormedim
esimlede korunuyoruz ama doktora gittim bana 3igne verdi dediki 1haftanin icinde adetlerin gelirse normal dedi
ama 1haftanin icinde adet olmasan hamilesindir dedi fakat bugun 8ci gun ben test yaptim negatif cikti
ama bi sorun var beyaz akintilarim cok var koyu beyaz kivaminda cok akiyo
sizce bunlarin nedenleri ne olabilir ne yapmaliyim soylenin lutfennnnnn cildiracagim
bide hamileysem kacinci gununde hamile oldugumu teste hcg da beli olur
lutfen cevap bekliyorum sagolun allah sizden razi olsun cevap bekliyorum?????
Ben yeni katılıyorm aranıza. 1bucuk yıllık evliyim doğal yollarla korunduk eşim askere gdecegi icin çocuk dusunmemistik. Smdi korunmuyoruz acaba cok zaman alır mi? Bi arkadaşıma doktor uzun süre korununca duvar kalinlasir zaman alabilir gbi hisey söylemiş bu konuda bilgisi olan varmi
ya arkadaşlar derinderen arkadaşıma yazdım bişeyler de sizin yazdıklarınızı yeni görüyorum..
ya bir ay mesela ayın 15. günü regl olduğunuz, 2. ayın 15. günü regl olmazsanız, 2-3 gün bekleyin.. zaten bebek bu durumda en kötü 13 günlüktür.. hemen idrarda çıkar,yoksa kan verin..
bu kesin sonuç.. bi de regl olacağınız tarih, yani 2. ayın 15. günü geldi.. regl olacağınıza dair ağrılarınız var fakat birkaç gün geçti ve hala regl olmadıysanız ve regl ağrılarınız devam ederse muhtemelen hamilesiniz... ama belirti anlamında kesin bişey yok bence.. hatta hiçbir belirtisi yok.. çocuk 7-8 haftalık olacak ki ancak öyle belirti olsun, o zaman da zaten 2 regl dönemi geçmiş oluyo... o zaten uzun bi süre..
bi de arkadaşlar hamile olma fikrini kafanızın tam merkezine oturttuğunuz zaman, bunun bilimsel boyutu da var, hamile kalmanız zorlaşıyor.. o yüzden rahatlık çoook önemli.. benim 6 ay çocuğum olmadı.. her ay psikolojik hamileydim... öyle zor ki o durum biliyorum.. artık 6. ayda dedim ki yeter ya, herkese dalga konusu oldum artık.. çünkü her ay bu ay kesin hamileyim diye geziyorum ortalıkta.. bıraktım hamileliğin peşini.. baktım regl gecikti, bi test yaptım ki hamileyim.. şimdi dünyalar tatlısı kızım var ve kızım tam 11 aylıkken tekrar hamile kaldım, bu da süpriz oldu plansız programsız pat diye.. o yüzden arkadaşlar, psikolojinizi biraz rahat tutun bence, herşey psikolojide bitiyo..
herkese sevgiler...
Ben adetime 5-6 gün varken öğrendim hamile olduğumu. adetin 11- 12. günleri yumurtluyorum genelde. gün ortası yaptığım idrar testinde pat diye pozitifi gördüm ve hemen hastaneye koştum kan testi yaptırdım aynı gün ve sonucu 1700 cıktı.
Arkadaslar ates ölçerek de takip edilebkir dte okudum ama anlamadm tam nasil anlasiliyor ates olcerek
Adet zamaninindan bir hafta gectkten sonra idrar tahlilinde ckar diye okudum duydum adet ten once belli oluyormuBen adetime 5-6 gün varken öğrendim hamile olduğumu. adetin 11- 12. günleri yumurtluyorum genelde. gün ortası yaptığım idrar testinde pat diye pozitifi gördüm ve hemen hastaneye koştum kan testi yaptırdım aynı gün ve sonucu 1700 cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?