İlişki gününden itibaren regl gününe kadar 2 hafta yapıyorBen bu ay adete iki kala kan testi verdim çıktı , 3 gün kala da idrar testinde çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki gününden itibaren regl gününe kadar 2 hafta yapıyorBen bu ay adete iki kala kan testi verdim çıktı , 3 gün kala da idrar testinde çıktı
Ne yaptınız acaba? Benim de 3 martta bi korunmasız ilişk oldu kafamda deli sorularMerhabalar 3 Mart günü ilişkisiyle gebelik en erken ne zaman kanda çıkar bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Testim silik çıktı akşam kan vermeye gidicem siz test yaptınız mıNe yaptınız acaba? Benim de 3 martta bi korunmasız ilişk oldu kafamda deli sorularbenimde 20 marta kadar adet olmam lazm
Ben bekleyemediğim için yaptım sonucumu haber veririmHayır yapmadım çok merak ediyorum ama biraz bekliycem
Sonucunuzu bekliyorum![]()
Çok silik bi çizgi gördüm ben çıplak gözle daha sonra da 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi daha da belli oldu ama daha önceki testlerimde ikinci çizgi diye bişey asla görmedim bi kaç saat sonra bile görmedim yani ilk defa gördüm vardır diye düşünüyorum sizinde yorumunuzu alabilirmiyimİlk gebeliğimde bende hemen yapmıştım adetimden bir kaç gün önce erken geb. Testi ile öğrenmiştim aynı gün kan verdim hcg 22varsa çıkar diye düşünüyorum sizinde ,
Çok silik bi çizgi gördüm ben çıplak gözle daha sonra da 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi daha da belli oldu ama daha önceki testlerimde ikinci çizgi diye bişey asla görmedim bi kaç saat sonra bile görmedim yani ilk defa gördüm vardır diye düşünüyorum sizinde yorumunuzu alabilirmiyim
Bugün kan vermeye gidicemBenim erken gebelik testinde 2 . Çizgi daha belirgindi bi de 4 sn de falan belirmişti sonra emin olmak için normal testle yaptım o da saniyeler içind 2. Çizgi çıkarmıştı, sende tam belli değil ama belki geç döllenme olabilir. kanda kesin belli olur
Erken gebelik testiSizin ki normal mi erken gebelik testi mi acaba
Güzel haberinizi alırız inşallahErken gebelik testi
Kan verdin miErken gebelik testi
Vermedim henüzKan verdin mi
Sonuç negatif ilçe de yarım saatte çıktı kan yanlış olabilme ihtimali varmıdır sizceKan verdin mi
ben regle 4 gün kala yapıp silik çizgi görmüştümMerhabalar 3 Mart günü ilişkisiyle gebelik en erken ne zaman kanda çıkar bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Bende 13 ünde yaptım 19 unda regl olmam gerekiyor bende silik çizgi görmüştüm ama kanda negatif çıktı belirtilerim de çok acil hatası olabilir mi diye düşündümben regle 4 gün kala yapıp silik çizgi görmüştüm
ben dün kan verdim regle 1 gün kala beta 102 çıktı. çok şükür sağlıkla ilerler inşallahBende 13 ünde yaptım 19 unda regl olmam gerekiyor bende silik çizgi görmüştüm ama kanda negatif çıktı belirtilerim de çok acil hatası olabilir mi diye düşündüm
Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende olduğundan çok emindim aslında ama beta artışım yoktu test pozitiftiben dün kan verdim regle 1 gün kala beta 102 çıktı. çok şükür sağlıkla ilerler inşallah