- 15 Mart 2019
- 758
- 720
- 103
Kanda olunca hemen belli oluyormuş düşükte olsaSonuç negatif ilçe de yarım saatte çıktı kan yanlış olabilme ihtimali varmıdır sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda olunca hemen belli oluyormuş düşükte olsaSonuç negatif ilçe de yarım saatte çıktı kan yanlış olabilme ihtimali varmıdır sizce
Erken mi verdim acaba kanı diye düşünüp duruyorum ama test pozitifse kanda çıkması gerektiKanda olunca hemen belli oluyormuş düşükte olsa
amin canım rabbim isteyen herkese versin inşallah hangi testle yaptınız.yalancı pozitif olabilir. kanda olmayan idrarda çıkmaz çünküAllah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende olduğundan çok emindim aslında ama beta artışım yoktu test pozitifti
Acaba erken mi yaptım ki artmedamin canım rabbim isteyen herkese versin inşallah hangi testle yaptınız.yalancı pozitif olabilir. kanda olmayan idrarda çıkmaz çünkü
Canım merhaba , bunlarda benim dünki testlerim bu sabah 11 gibi yaptım erken gebelik testi biraz daha silik çıkmıştı silikleşmişti testim neden acaba bilgin var mı erken gebelik nimo markaben dün kan verdim regle 1 gün kala beta 102 çıktı. çok şükür sağlıkla ilerler inşallah
Artimed Allah kahretsin beni de yaniltti ilk kez o Cift çizgiyi gördüm umutlandim yanılttı malesefAcaba erken mi yaptım ki artmed
2 gün sonra tekrarlayayım başka testleArtimed Allah kahretsin beni de yaniltti ilk kez o Cift çizgiyi gördüm umutlandim yanılttı malesef
Bir belirti varmi2 gün sonra tekrarlayayım başka testle
Belirtilerim çokBir belirti varmi
Ne gibi ve ne zaman başladı belirtiler bat a kaç gunkala yaniBelirtilerim çok
Bu şekilde olduCanım merhaba , bunlarda benim dünki testlerim bu sabah 11 gibi yaptım erken gebelik testi biraz daha silik çıkmıştı silikleşmişti testim neden acaba bilgin var mı erken gebelik nimo marka
artımed genelde yalancı pozitif awox ile deneyebilirsin benceAcaba erken mi yaptım ki artmed
regl kaç günün var canım. testler kuruduktan sonra silikleşiyor çok silik olanda kuruyunca kayboluyor ondan olabilirBu şekilde oldu
Pazartesi olmam gerekiyor dün attıklarım yukarda bu sabah yaptım silikleşmişti yeni yaptığımregl kaç günün var canım. testler kuruduktan sonra silikleşiyor çok silik olanda kuruyunca kayboluyor ondan olabilir
Evet kan daha kesin sonuç oluyorErken mi verdim acaba kanı diye düşünüp duruyorum ama test pozitifse kanda çıkması gerekti
Sonuç kac çıktı tam olarak ? Testte silik cizgi gördüm diyorsanız kanda negatif olması imkansız erken vermiş olsanız bile idrarda silikse kanda daha fazla yükselmiştir. Yine de regl gunu tekrar gebelik testi yapın varsa bariz gözle görülür cizgi çıkarSonuç negatif ilçe de yarım saatte çıktı kan yanlış olabilme ihtimali varmıdır sizce
Arkadaşlar meraba nimo gebelik testi silik yani pozitif görüpte yanıltma payı olabilir mi yaşayan var mı 8 günüm var iki gün önce pozitif gördüm ama çoğu yanıltma olduğunu söylemiş