En etkili dikiş izi kremi ?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar dikiş izi için hangi kremi kullandınız ve tamamen geçirdi yardımcı olur musunuz? Benim doktorum henüz vermedi tamponlar çıkınca verecek ama bir hastasının belli belirsiz izi kalmış sizden de tavsiye alayım dedim

Contractubex etkili bir ilactir. 6 ay kullanmaniz onerilir ama 1 sene kullanmak gerekli diye düşünüyorum ben. Buna ragmen dikis izi guclu bir iz Güneş ışığından koruyun. Bol su tüketin. Ayrica gecmezse noralterapi icin doktorunuzla görüşürsünüz.

Öyle bir yöntem olduğunu bilmiyordum nasıl bir şey araştıracağım. Teşekkür ederimm

Öyle bir yöntem olduğunu bilmiyordum nasıl bir şey araştıracağım. Teşekkür ederimm
Sorunlu bölgeye elektriksel potansiyeli yukseltmek üzere procain enjekte edilir. 3 4 seansta dokunuz yenilenir. Tabi genetik etmenlere bagli olmak uzerenilaclar ameliyatlar bunlarin etkileri degisiklik gösterebiliyor. Ilgili doktorunuzla gorusursenix daha yardimci olacaktır. Kafaniza takmayin bunlar icin tip oldukca ilerledi.

Ah sağolun teşekkür ederim. Siz ameliyat oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…