- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
- 323
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
cnm bak para dökmeye gerek yok en etkili deniz kum !!!! içine bal katarsan peeling süpeerrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dior instant gentle exfoliant öneririm faydasını gördüm:)Merhaba arkadaşlar, ben çok etkili bir peeling ürünü arıyorum. Cildimde oldukça fazla ölü deri var ve bunları ne yaparsam yapayım atamiyorum. Her Makyajda putur putur duruyor yüzüm. Bana çok etkili bir peeling ürünü önerebilir misiniz? Ayrıca hergün yüzümü hindistan cevizi suyuyla yıkasam Cildim pürüzsüz olur mu? Kullananlar var mı acaba?
Kusura bakmayın cevabınızı geç görmüşum. Evet herkes Dermologica diyor. Galiba onun ürünlerini alacağım. Cevabınız için çok teşekkür ederim ;-)
Benim cildimde hassas limon çok yaktı, ben limon yerine gül suyu+ şeker kullanıyorum. Sonuç harikaaalimon+ şekeri karıştır yüzüne peeling yap, ben az önce yaptım ölü deriler gitmiş bebek poposu gibi bi cilt kalmış
yalnız benim cildim hassas değil o yüzden limon dokunmuyor, başkasına dokunabilir.
bi de içine zeytinyağı ekliyorlarmış azıcık ama ben eklemiyorum.
Bioderma'nin ürününü aldim ve kesinlikle harika. Bütün ölü deriyi soyuyor..Bu ürünü aldınız mı? Aldıysanız memnun kaldınız mı? Peelingim bitmek üzere. Bu paraya degiyor mu merak ediyorum.
Bioderma'nin ürününü aldim ve kesinlikle harika. Bütün ölü deriyi soyuyor..
Bende kese kullanmam ama bi yuz kesesi aldm cok iyi bseyHaklısınız ama benim yüzüm çok hassas kese beni mahveder. Neyse size iyi geliyorsa sorun yok![]()
Hassas cilt yapısına sahipseniz ve cildiniz hemen tahriş olup alerjik reaksiyon gösteriyorsa Clinique 7 Day Scrub Arındırıcı Peeling'i kullanabilirsiniz(tüm cilt tipleri için uygun)
Kullanıyorum ve seviyorum
İri taneli olmadığı için cilt zımparalanıyormuş hissi yaratmadan ölü derilerden kurtulmanızı sağlıyor
Elbette kese de bir alternatif ama cilt hassassa uzak durulmalı...
Kahve telvesi de denemişliğim yok değil hani ama o da yağlı ciltler için sakıncalı olabilir bilemedim.
Not: Cilt tipim kuru ve belirttiğim gibi hassas tavsiye alırken ve verirken bunu da gözönünde bulundurmalı diyorum
Yves rocher kayısılı peeling benim bir numaram![]()
pul pul olan ölü deriyi soyuyor mu acaba?Ysl top secret peeling..hassas cildin varmis.hassas cilde tanecikli peeling iyi gelmez.bu dedigim peeling taneciksiz ama guzel temizliyor.biraz pahali ürün ama degiyor.