• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri En etkili Peeling...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaslar, dogal bir peeling tavsiye edecegim size. Ceviz kabugu ile peeling. Yurtdisinda bir fabrikanin kozmetik sektoru icin ozel urettigi yuvarlatilmis, sterilize edilmis dogal bir urun ceviz kabugu. Evde yapimi cok kolay ve cok ekonomik. Ölü deriden cok guzel bir sekilde arindiriyor ve yumusal bir cildiniz oluyor. İlgilenirseniz benimle irtibata gecebilirsiniz.

zeytinyağ ve esmer şeker.
dr.mehmet öz'ün güzel önerileri var bu konuda, ismiyle arattırın, faydalı olacaktır.

esmer sekerin sivri koseleri vardir cilde ciddi zarar verir ... ceviz kabugunu ozel makinalarda yuvarlatiyoruz.

Merhaba arkadaşlar, ben çok etkili bir peeling ürünü arıyorum. Cildimde oldukça fazla ölü deri var ve bunları ne yaparsam yapayım atamiyorum. Her Makyajda putur putur duruyor yüzüm. Bana çok etkili bir peeling ürünü önerebilir misiniz? Ayrıca hergün yüzümü hindistan cevizi suyuyla yıkasam Cildim pürüzsüz olur mu? Kullananlar var mı acaba?
Dior instant gentle exfoliant öneririm faydasını gördüm:)

limon+ şekeri karıştır yüzüne peeling yap, ben az önce yaptım ölü deriler gitmiş bebek poposu gibi bi cilt kalmış

yalnız benim cildim hassas değil o yüzden limon dokunmuyor, başkasına dokunabilir.

bi de içine zeytinyağı ekliyorlarmış azıcık ama ben eklemiyorum.
Benim cildimde hassas limon çok yaktı, ben limon yerine gül suyu+ şeker kullanıyorum. Sonuç harikaaa :KK16:

Ysl top secret peeling..hassas cildin varmis.hassas cilde tanecikli peeling iyi gelmez.bu dedigim peeling taneciksiz ama guzel temizliyor.biraz pahali ürün ama degiyor.

arkadaşlar benim bildiğim bişey var o da cildin öyle iri taneli sert dokulu ürünlerle hırpalanmaması gerektiği.şeker de dahil buna çünkü bunlar cildi çiziyor ve deforme ediyor.cilt kendini yenilemek için kabuklanıyor.o yüzden makyaj yapınca pütürlü oluyor.tahriş edildiği için.aslında en doğal ve iyi peeling türk kahvesi telvesi.şeker gibi sert değil hem tanecikleri.çok bastırmadan yavaş yavaş dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz.

Hassas cilt yapısına sahipseniz ve cildiniz hemen tahriş olup alerjik reaksiyon gösteriyorsa Clinique 7 Day Scrub Arındırıcı Peeling'i kullanabilirsiniz(tüm cilt tipleri için uygun)
Kullanıyorum ve seviyorum
İri taneli olmadığı için cilt zımparalanıyormuş hissi yaratmadan ölü derilerden kurtulmanızı sağlıyor :KK66:

Elbette kese de bir alternatif ama cilt hassassa uzak durulmalı...

Kahve telvesi de denemişliğim yok değil hani ama o da yağlı ciltler için sakıncalı olabilir bilemedim.

Not: Cilt tipim kuru ve belirttiğim gibi hassas tavsiye alırken ve verirken bunu da gözönünde bulundurmalı diyorum

Hassas cilt yapısına sahipseniz ve cildiniz hemen tahriş olup alerjik reaksiyon gösteriyorsa Clinique 7 Day Scrub Arındırıcı Peeling'i kullanabilirsiniz(tüm cilt tipleri için uygun)
Kullanıyorum ve seviyorum
İri taneli olmadığı için cilt zımparalanıyormuş hissi yaratmadan ölü derilerden kurtulmanızı sağlıyor :KK66:

Elbette kese de bir alternatif ama cilt hassassa uzak durulmalı...

Kahve telvesi de denemişliğim yok değil hani ama o da yağlı ciltler için sakıncalı olabilir bilemedim.

Not: Cilt tipim kuru ve belirttiğim gibi hassas tavsiye alırken ve verirken bunu da gözönünde bulundurmalı diyorum

Yves rocher kayısılı peeling benim bir numaram:KK46:

Arkadaslar ben biodermanin white objective temizleme jelini aldim ve cok memnunum. Tavsiyeler icin cok tesekkurler..

Amway artistry serisinin bir peelingi var kullanıyorum ve cok cok memnunum. Yüzümü peeling yaptıktan sonra yıkarken resmen gicirdiyor. Nemlendiriyorum çok iyi geliyor bana. Benim cildim de hassas kuruya yakın bir cilt.

Back
X