en güzel gelinlik yarışması ???

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhabaaa kk nın güzel hatunları

sizlere yeni bir yarışma önereceğim bu ne yaaa kk ya biraz hareket lazım bu sıralar fazla durgunuz kızlar bişiyler yapmanın tam da vaktiii bence

diorum ki kızlar evli bayab kk da çok fazlaaa yarışmak isteyen olursaaaa bi yarışma başlatalım ve gelinlikleri yarıştıralım katılım olursa yönetimden de izin alıp yarışmayı başlatalım diorum ne dersiniz fotolar da yüzler kapalı olabilir

fikirlerinizi bekliorum kızlar

kızlar gelinlik yarışması için izin çıktı yarışmaya katılmak isteyn özel msj yolu ile bana net çekilmiş gelinlikli birer fotosunu yollayabilir

kurallar ;

fotograflar kesinlikle net çekilmiş olmalı

fotolların son gönderim tarihi 16 nisan cumartesi saat 5 tir cumartesi akşamı oylamaya açılacaktır

saç makyaj ve gelinlikler bir bütün olarak değerlendirilecektir

yarışma en az 5 kişiden en çok 10 kişiden oluşacaktr

herkese başarılar diliorum kızlar fotolarınızı bekliorum

en önemli kurallardan biri de yüzler kapanmayacak

Son düzenleme:
kızlar yorum yapan yok mu :26:

yarışma yapılırsa ben varım:) detayları özelden mesaj atarsanız sevinirim.

kızlar yarışmaya talep yok mu hiç :44::44:

çok iyi ama sanırım yarışmalar için öncelikle izin almak lazım.
Eğer olursa oylamaya haberim olsun

Ben daha gelinliğimi almadım ama düğünden sonra paylaşırım fotoları...O zamana kadar da burada paylaşılanlardan fikir alırım hem..Bence güzel fikir

eğer gelinlik yarışması olursa bende varım..

anladığım kadarıyla yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar var katılmak isteyen arkadaşlar var o halde bi kaç gün sora belli sayı olursa yönetimden izin alalım

Bende varim kizlaaar...Foto yuklemeyi bilmiyorum ama...Bi kisacik aciklama yaparsiniz bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…