beyaz tenliyim ben.bugüne kadar angel,wish,gloria ve hypnotic poison kullandım kışın.en çok yakışanı gloria ve hypnotic poison oldu.hatta şuanki favorim kesinlikle hypnotic poison.
şimdi hypnotic ve ultraviolet i dönüşümlü olarak kullanıyorum.sürekli ağır parfüm kullanmak sıkıyor insanı çünkü.ultraviolet de yaz kış kullanılabilicek bir parfüm.ağır değil ama hafif de değil.akılda kalıcak bir koku.
dior addict de listemde var .sana listemi yazayım bi göz at istersen.bende beyaz tende duyduğum ve çok beğendiğim ama bende o kadarda etkili olmayan parfümü yazayım carolina herrera beyaz tende bence muhteşem kokuor.ha bir de dior addict var.kullanmadım ama kankamın kokusudur.o kullandığı içindir addict kullanmayışımın sebebi.yoksa o da ağır ve karakterli bir parfümdür.
ok.buda listeye alınmıştır.mor şişede olan canım.yaz kokusu sayılmaz pek.yoğun bir şekilde menekşe ve gül kokuyor.içinde vanilya yokmuş ama ben vanilya kokusu da alıyorum.oldukça kalıcı bir parfüm.çiçek kokusu olduğuna bakma öyle hafif bir koku değil.farklı ve herkeste olmayan bir parfüm bu.banyo yaptığımda bile kokusu çıkmıyor.
mor şişede olan canım.yaz kokusu sayılmaz pek.yoğun bir şekilde menekşe ve gül kokuyor.içinde vanilya yokmuş ama ben vanilya kokusu da alıyorum.oldukça kalıcı bir parfüm.çiçek kokusu olduğuna bakma öyle hafif bir koku değil.farklı ve herkeste olmayan bir parfüm bu.banyo yaptığımda bile kokusu çıkmıyor.
Kesinlikle bende :)Genelde kışın Escada - Magnetism kullanırım ben soğuk havalarda çok yakıştığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?