Merhabalar, kızkardeşim yakında doğum yapacak bir kız bebeğimiz dünyaya geliyor.kulağa en güzel güzel kız isimlerini paylaşabilir miyiz
Sevgilerimle
Belinay:cennette açan peygamber çiçeği zişannurlu şerefli demek betül;erkeklerden çekinen namuslu kadın anlamını taşıyor ve hz fatma ve hz.merym in unvanıymiş. Ebrar :özü sözü bir dürüst kimse demek. ben bunlardan kura cekicem ins.
Tatlım sakın sadece isme aldanma anlamı çok önemlii kişiiy etkileyebiliyor misal irem ve sanem ismi uzak durman gerekn isimlerden ben uzun zamandır ecrin ismine bayılrım allahın hediyesi demk daha güzel anlamına uygun verilecek iisim olamaz ama son 2 sendir ecrin patlamsı varr çok koyulduuu
asya ve şuğra çok olmayan güzel isimler bence
erkek çocuk nasip edeerse rabbim erkek ismi arın düşünüyorum bende mustaf cecelinin oğlunun ismi ilk duyduğumda çok beğendim
benim kızımın adı da başak..
hamileyken bir sürü isim aklınızdan geçiyor. ama başak benim içime ilk düşen isimdi kız olduğunu öğrendikten sonra. başak gibi uzun boylu narin, zarif olsun dedim...
ondan sonra bir sürü güzel kız ismi buldum ama içime en çok sinen başaktı. doğum yapınca kucağımda karar vereceğim dedim. ilk kucağıma aldım. yine başak dedim ve başak oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?