Doğuma Hazırlık EN GÜZEL kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhabalar, kızkardeşim yakında doğum yapacak bir kız bebeğimiz dünyaya geliyor.kulağa en güzel güzel kız isimlerini paylaşabilir miyiz
Sevgilerimle

Belinay:cennette açan peygamber çiçeği zişannurlu şerefli demek betül;erkeklerden çekinen namuslu kadın anlamını taşıyor ve hz fatma ve hz.merym in unvanıymiş. Ebrar :özü sözü bir dürüst kimse demek. ben bunlardan kura cekicem ins.

merhabaaa :) konu başlığını görünce yazmak istedim. bu sabah rüyamda bir kızım olduğunu ve adını Gözde Sultan koyduğumuzu gördüm :) Henüz nişanlıyım daha bebeğe çok var ama zaten Sultan ismini nişanlım istiyor. Ben de Gözde olsun demişim. Bunu bugün nişanlıma söyledim. O da ismi belli oldu o zaman dedi. Çok güzel bir heyecan yahu :) Allah herkese nasip etsin inşallah.

Ha bide yeğenimin adi da buğlem :cenneti müjdeleyen meleğin adıymiş

Ecrin ismininde sanıldığının aksine kötü bir anlamı olduğu söyleniyor. Ama hatırlamıyorum şuan.

[FONT=Arial, sans-serif]Zeynep :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]DeğerliTaşlar, Mücevherler[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Begüm :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]1-Hanım,Hanımefendi. 2-Hint Prenseslerine verilen Unvan[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Melis/ Melisa / Melissa : [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]1-Bal,tatlışey,sevgili,can 2-bal arısı 3-çayır,çayırlık 4-oğul otu[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Hande :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Gülüş,Gülme[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Şule :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Alev,ateş alevi[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Nazlı :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Nazyapan, kendisini ağıra satan, işveli, edalı[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Pelin :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Bileşikgillerden,yapraklarında acı, ıtırlı bir madde bulunan, hekimlikte ve içkiyapımında kullanılan bir bitki[/FONT][FONT=Arial, sans-serif].[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Pınar :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Yerdenkaynayarak çıkan su, kaynak.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Buket :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]ÇiçekDemeti[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Defne :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Defnegillerden,yaprakları güzel kokulu, kış yaz yeşil kalan bir ağaç.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Canan :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Sevgili,Gönül verilen, âşık olunan[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Burcu :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]1.Güzel koku, ıtır. 2. Sakız ağacının tomurcuğu.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Elif :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]1.Arap alfabesinin ilk harfi. 2. İnce uzun boylu kız. 3. Alışmış,alışkın.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Ezgi :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Bellibir kurala göre oluşturulan ve kulakta haz uyandıran ses dizisi,nağme.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Müge :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]İnciÇiçeği[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Serap :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]1.Çölde uzaktan su gibi görünen ışık yanılması, ılgın. 2.Öteki dünya.[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Bahar :[/FONT][FONT=Arial, sans-serif][/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Gülümsün :[/FONT]

zeynep ve zehra ismini cok begeniyorum birde elif..

hayırlısı olsun oncelıkle konu sahıbı arkadasım saglıkla kucagına al yavrunu

ısımlerın anlamları cok onemlı ben kesınlıklıkle arapça kokenlı olmasını ve anlamının ıyı olması taraftarıyım...

bebegımı 9 gun once kaybettım hamıleydım gelısım problemı vardı kalbı durmus rabbım bole nasıp etmıs demekkı dedım ınsallah ahırette sefaatcı olur kuzum bana...çok kız hıssetmıstım ismide hazırdı...(ECMEL)

Benım sevdıgım kız ısımlerı

ecmel:en güzel en yakışıklı demek
esila:öğlenden ikindiye geçen günün en hayırlı zaman dılımıymıs...
nisa:araçpa kadın demek nısa suresı var...
ırmak:
nehir:
buğlem:cenneti müjdeleyen melek
eslem:allaha teslim olmak manasında
rana:göze hoş gelen
tuana:cennete düşen ilk yağmur damlası
yaren:dost arkadaş

bu isimler kız çocuklarında çok hoşuma gidiyor...

sahra ismi kulağa hoş geliyor ama çokta anlamlı bir isim değil
ama yine de çok beğeniyorum.erkeklerde paşa da güzel

Zeynep, Melis, Nazlı, Defne, Ayşe, Irmak, Nehir ve Nil isimlerini çok beğeniyorum. Spesifik olsun diye abidik gubidik isimler koyuyor insanlar çocuklarına. Umarım öyle yapmazsınız. Naçizane tavsiyemdir. Her yaşta yakışacak bir isim koyun bence.

Son düzenleme:
Bi türlü yorumumu içime sindiremedim, son kez düzenliyorum :)

Kendi adıma da uyumlu olur diye Tutku ismini düşünüyorum kendi bebeğime, size de öneririm, bence güzel bir isim.
Sezen ismini de çok beğeniyorum.. Aydan İsmi de çok güzel.. İki kızım olursa Aydan ve Sezen koyabilirim sanırım..

Son düzenleme:
elif kendi ismim. eğer kendi ismim olmasaydı ilerde allah nasip ederse kızım olursa elif koyardım. biraz araştırırsanız çok güzel anlamları var

benim kızımın adı da başak..
hamileyken bir sürü isim aklınızdan geçiyor. ama başak benim içime ilk düşen isimdi kız olduğunu öğrendikten sonra. başak gibi uzun boylu narin, zarif olsun dedim...
ondan sonra bir sürü güzel kız ismi buldum ama içime en çok sinen başaktı. doğum yapınca kucağımda karar vereceğim dedim. ilk kucağıma aldım. yine başak dedim ve başak oldu.

Başak'ta çok hoş isimmiş. Adıyla yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…