Doğuma Hazırlık EN GÜZEL kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah nasip ederde bir kızımız olursa ismini Ferah koyacağız. Ömrü boyunca sıkıntı, üzüntü görmesin geçirdiği ömrü de adı gibi Ferah olsun diye. Bir de yanında Gülşen'i ekleyeceğiz. İnş. Rabbim nasip eder.

Esimin yuksek israrlariyla ve benimde sevmemle kizimiz olursa adi zenan olacak insallah:)
Esimin ve benim isimlerimle olusuyor ayni zamanda kadin anlaminda

Son düzenleyen: Moderatör:
Zeynep ve Melek

Bana gore ne cok demode ne cok farkli bi isim koyun :) yani ayse fatma hatice gibi olmasin ama cok modern isimler de olmasin bi arkadas demis hem kucuklugunde hem buyuklugu de kullanilecegi bi isim olsun diye katiliyorum kesinlikle.Deniz,ipek,nazlı,başak,zeynep naz cok guzel isimler

Dogayla baglantili isimlerde cok guzel aslinda.Mesela damla,yagmur,nehir,toprak,doğa ozellikle ben ateş ismind bayiliyorum ama kizlarda duymadim hic.

Ecrin ismininde sanıldığının aksine kötü bir anlamı olduğu söyleniyor. Ama hatırlamıyorum şuan.

Türkçe karşılığı ücret çocuğa bu şekilde seslenmek saçma aslında sadece kulağa hoş geliyor diye vermemek gerek bencede

Kisisel olarak algilamayin ama mekselina nedir ya... Gecen gun de asile mi esila mi oyle bisey duydum kucucuk velede esilaervaaa dur kiziimm diye bagiriyodu annesi hey allam konuya donmek gerekirse duru, eylul, nisan, yagmur.. Oh icim acildi vallaa

Ada
Nisa
Sare
Beril
Ilgın
Minel
Doğa
İklim
Pırıl
Parla

Son düzenleme:
Pardon da Mekselina olsa olsa erkek ismi olur. 7 uyurlardan birinin ismidir ve kendisi erkektir. İleride isminin hangi anlamda olduğunu bilenlere şaka malzemesi etmeyin çocukları. Ha kızına mekselina koymuşsun ha haydar koymuşsun aynı şey.

konu sahibine alternatif isimler;

mekselina
maya
sultan
bahar
seyran(bu isme bayılıyoruumm)

Çok mübarek bir insanın ismi Mekselina fakat kız ismi olarak kullanılması biraz abes olur sanki. Çünkü Mekselina Ashab-ı Kehf, yani yedi uyurlardan birinin adıdır ve bir erkeğin adıdır. Herkesin kendi zevki tabi. İsim hakkında da seviyesizce eleştiri yapmak istemem asla. Umarım kırmadım sizi.

Daha güzel ve anlamlısını bulamazsam ben İKRA düşünüyorum.
Ya da NEVA.

Bence de çok anlamlı. Aslında "oku" diye düşününce çok anlamlı gelmiyor ama vahyolunan ilk ayet olması sebebiyle bence de çok anlamlı.

Konuya yorumum da; ben ileride hayırlısıyla evladımı kucağıma alırsam buna eşimle birlikte karar vermek isterim. Burada görüyoruz ben şu ismi istemiştim ama eşim annesinin ismini koymak istedi, kavga ettik vs. O yüzden şimdiden hayaller kurup sonra istediğim isim konulmazsa tatsızlık yaşamak istemiyorum. Çünkü her ne kadar onu ben karnımda taşıyacak olsam da babası olarak onun da en doğal hakkı. Orta yolu bulmak durumundayız. Fakat ben soyadımızla uyumlu olması açısından bir isim düşündüm. Zeynep Beril koymayı isterim kızım olursa. Soyadımız b ve r harflerinden oluşuyor olacak çünkü. Kulağa çok melodik geliyor bence.

Son düzenleme:
Kisisel olarak algilamayin ama mekselina nedir ya... Gecen gun de asile mi esila mi oyle bisey duydum kucucuk velede esilaervaaa dur kiziimm diye bagiriyodu annesi hey allam konuya donmek gerekirse duru, eylul, nisan, yagmur.. Oh icim acildi vallaa

Ama ismi yada kızının ismi Esila, Erva olan biri varsa bu yoruma kırılmaz mı sizce de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…