Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

aaaaaaah kızıl !
bikaç ay önce veda ettim ben de kıpkırmızı saçlarıma. bunları görünce bi fena oldum binlerce fotoğraftan oluşan kızıl arşivim de vardır, vaktim olunca yükliycem ben de. yaşasın kırmızı yaşasın tutku

Canim neden veda ettin :44: Bakimi zor oldugu icin mi?
Yükle valla ne iyi olur Tam bir kizil sac hastasiyim. Fotograflarina bakmak bile mutlu ediyor beni, hevesleniyorum. Ah bi de su siyah boya olmasa ilk isim markete gidip palette tarcin bakir alip sacimi boyamak olurdu. :84:

aynen öyle canıma tak etmişti boyuyorum 1 ay sonra bi bakıyorum o renkten eser yok, soluk bi turuncu oluyo. senle mi uğraşcam be yeter dedim boyattım kestaneye ama hala güneş vurunca alttan alttan ''kurtulamadın benden naaabeeer'' diyip kötü kadın kahkahaları atar kendileri

uzamasını bekliyelim canım ya başka çare yok

Son düzenleme:

Ehehe Inatcidir biraz, kolay kolay kurtulamazsin Saclarin kirmizi miydi? Ya da kirmizimsi bir kizilmiydi? Eger canli turuncu seviyorsan, akmasindan sikayetciysen ve yillar boyu sacimda bu rengi tasirim diyorsan kinayi tavsiye edebilirim. Kötü yani sIkIldIgnda hic bir sekilde kurtulamaman. Tek care kestirmek. Ama sIkIlmam diyorsan kullan. Boya gibi akmiyor.

kırmızımsı kızıldı, hatta şöyle

ohoo bana kalsa direkt yapardım ama kına için çingene gibi durur dediler hep, ben de hiç etrafımda görmediğim için çekindim boyaya muhtaç kaldım

Yok canim acik tenliysen cuk oturur Turuncu istemiyorsan eger kinanin bir sürü tarifi var koyu kizildan bakira kadar istedigin tonu tutturabilirsin. Ben hic denemedim ama ilerde denemeyi düsünüyorum. Sarapla olan bi tarifi var. Saca asagiya koydugum resimdeki rengi veriyor. Hatta o kadin bu tarifle o rengi elde ediyormus. Ama yapcaksan pat diye yapma sakin. Önce sacinin görünmeyen bi yerinde dene. Kina bu boya gibi degil istedigin rengi tutturasin.

Bu arada beren cok hosuma gitti. Azcik görünüyor ama fark ettim Sac rengine cok iyi gitmis. :128: Bir kizil sac manyagi olarak sac rengine de bayildim zaten

ehe tişikkür ederim çok seviyorum ben de beremi.
oof of şimdi de turuncu sevdam başladı. kınayı da aklıma soktun kestane boyanın üstüne tutar mı ki? boya gibi değil sonuçta dimi açtırmak gerekmez önceden?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…