Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

turuncu için uğraşmayın kızlar boyayın kızıla 1 hafta sonra turuncuya dönüyo zaten aka aka

turuncu için uğraşmayın kızlar boyayın kızıla 1 hafta sonra turuncuya dönüyo zaten aka aka

Evet tatlım ama soluk bir turuncu oluyor. En güzeli palette tarçın bakırla elde edilmiş capcanlı bir turuncu. Ondan da güzeli tabi ki doğal kızıl.

blake lively kızıl olmuş :) çok yakışmamış ama merak edene numarasını verim hemen. 8.34. loreal olur koleston olur

AAA şimdi aynı fotoyu paylaşıcaktım
Çok beğendim bu rengi... Blake.e yakışıp yakışmadığı tartışılır da ben kendime istiyorum kesin!!:84:
8.34 kutunun üstünde harika duruyo ama saça sürünce ben hiç verim alamadım.. 8.32 olur mu acaba:44::44:

8.32 de pek bakırlık yok aslında, irize yansımalar var. 8.34ten verim alabilmek için saçın zemininin açık olması gerekiyor :) benim saçım sarıyken lorealinkini denemiştim kutudakinin aynısı olmuştu.

illa marketten almaya gerek yok kuaför malzemeleri satan yerlerde de satıyorlar mesela koleston da olabilir aynı numara

ya cahillimi maruz görün de irize nasıl bir renktir ki??:26::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…