Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

kızlar bunlar da benim eski saçlarım yanmadan evvel.. ilk fotoğraftakini çok tesadüf tutturmuştum bi daha da tutturamadım o rengi çok sevmiştim. sizce hangi saç daha iyi :) bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim sonra kaldırıcam çünkü.

verite çok güzelmiş renk
bi de ilk fotoğrafta lens mi takmışsın? lensse hangi marka, muhteşem durmuş yüzünde

çok teşekkürler evet lens solotica topazio, aslında daha güzel duruyordu ama fotoğrafta biraz kötü çıkmış :)

Ay cok güzel, cok yakismis. Masallah sen de pek güzelsin. Iki fotograftaki sac rengi farkli mi yoksa isiktan mi öyle? Bi de bisey merak ettim avatarindaki sen misin?

teşekkürler kızlar :82: bir de sevdiğim adam benim olursa ne ala (ne alakaysa)

Slania'cım evet ikisi farklı renkler... Ilk fotoğraftakini tutturamadım bi daha, kuaföre gitsem onların da yapabileceğinden şüpheliyim çok acayip bi bakırdı, karamel ışıltıları olan pis bir bakır... çok seviyordum

hehe fotoları da kaldıramıyorum editleme özelliği yokmuş moderatöre mesaj atayım bari

cevaplamayı unutmuşum avatarımdaki kişi Amy Adams :)

Son düzenleme:

Ilk fotodaki harika kendi rengin gibi durmus Bakiri iyi tasiyorsun, dogal duruyor sende. Ben olsaydim kuaföre gidip bi sansimi denerdim. Bence kuaföre ayni rengi yaptir tekrar, eger istedigin rengi tutturursa kullandigi boyanin ya da boyalarin numarasini ögren. Eger istedigin renk olmazsa üstüne boyarsin tekrar, bakir cabuk akar zaten.

Resmini görünce avatardaki kizi sen sandim valla :82:

Amy Adams. Cok tatliymis ya, sac rengi cok hos

Son düzenleme:
Benzettiğin için teşekkürler hoşuma gitti çünkü çok severim Amy Adams'ı :) Saçlarına da aşıığm bakırı en iyi taşıyanlardan Holywood'da

Benzettiğin için teşekkürler hoşuma gitti çünkü çok severim Amy Adams'ı :) Saçlarına da aşıığm bakırı en iyi taşıyanlardan Holywood'da

Rica ederim

arada bir gelip de burada kızılları turuncuları görmek nasıl iyi geliyor bilemezsiniz

Senin icin biraz daha ginger resmi koyayim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…