Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

benim diplerde koyu kahve kendi saçım war, 8.34'ten %6 peroksit çıkıyo, onun yerine %9luk kullansam daha iyi olmazmı???:44::44:

mantıklı :)
aslında kendi saçını çeksen gün ışığında, sana yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
kızlarrr benim saçlarım siyahhhh 7 ay öncede siyaha boyadım aktımı bilmiyorummm bende bu kızıllardan istiyorum bakır kızıllarr bana yardım edin hangi rengi boyamalıyım pekiii saçlarımdaki siyahlık akmadıysa kızıllık olurmu yoksa iki renkmi olurr yardım edin bu arada saçlarımı boyadıktan sonra kestirmiştimmm

9luk oksidanla tutar gibi
ama bu recital mı ne fazla akıyor ben beğenmedim o boyayı
kuaför malzemeleri satan bi yere gitsen daha iyi olur sanki

tarçın bakırla papatya sarısı yada sarı yada altın sarısı karışımıyla olur bu renk

bilmiyorum ama güzel diyorlar bu renkte çok hoş ama riskli biraz ben altın karamel şuan haftaya altın karamelle sarıyı karıştırıp boyicam bakalım nasıl olucak ama bu renkte çok hoşmuş

Bu arada ben kendi saçımı koymamışım, h.sonu balyaja kendim cesaret edemeyince kuaförde yaptırdım ama balyajlar hiç belli olmadı( güya açık bakır üzerine sarı balyaj olacaktı..

düz boya gibi duruyor nasıl balyajmış o, balyaj dediğin kalın kalın atılır aralara hiç belli değil haklısın bence daha gitme o kuaföre artık düz renk olarak güzel duruyor

benimde şuan saçım koyu kızıl,deniz çakır gibi...
bu tona hayranım ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…