• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Mantık Soruları :)

Süpersin :) Benim eşim biraz asabir ".... sünepe olsun." cümlesini görünce soru için düşünmek değil, cevabı internetten bulup yazasım geldi :9:

Öncelikle sizi tebrik ediyorum, yazdığım şeyi tam da kastettiğim şekilde algılayabilip çok da hoş bi yorum yapmışsınız. :16:
Demek ki sorun bende değil...

Sonra, Allah sabır versin, asabi kocayla uğraşmak zordur, bende de var bi tane :)))

Bu arada selamlar herkese, kusura bakmayın eve yeni geldim daha, o yüzden anca cevap yazabiliyorum...

ilk sorunun cevabını vermiş bi arkadaşımız gittiğim mantık doğruymuş ama yavaş kalmışım :17:

Önemli olan o mantığı kurabilmek zaten..gerçi her zaman yeterli vaktimiz olmuyor o mantığı kurabilmek için de
ama ne kadar çok beyin cimnastiği, o kadar daha hızlı düşünme :34: bu sorular da bunun için var zaten:54:

ben ilk kutuya hiç top koymazdım ikinci kutuya sadece beyaz topları yerleştirirdim eğer beyaz top olan kutuyu seçerse zaten kurtulmuş olurdum. ama boş kutuyu seçerse de kurtulmuş olurdum çünkülüüü siyah top çıkarsa öldürüceğini söyledi kral hiç top çıkmazsa niye öldürsün :1: :1: nasıl attım ama :9:

Gerçekten de güzel atmışsın çünkü iki kutuya da top koymak zorundasın, kutuların birinin bile boş olmaması gerekiyor:9:

hmm şimdi farkettim kral gözleri kapalı olarak seçicekmiş topu kutudan o zaman iki kutuya da 5 - 5 yerleştirirdim beyaz topları. nasıl olsa göremez gözleri kapalıyken kutunun içinde kaç top olduğunu :9: :9:

tatlım mantık olarak baştan yanlış, ayrıca var mı öyle kolaylık sadece beyaz topları kullanabileceğin :1:.iki renk topu da kullanmak zorundasın.. :8:

HADİ SİZE BİR SORU :)) Mezar başında ağlayan bi kız var, mezarda yatan kadının annesi,mezar başında ağlayan kızın annesinin kaynanasıdır...Ohalde mezarda yatan kadıN mezar başında ağlayan kızın nesidir .

Ya şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama bu sorunu çok cevabı olabilirdi 'kadın' ibaresi olmasaydı ki ben onu atlamışım:52:

Ya şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama bu sorunu çok cevabı olabilirdi 'kadın' ibaresi olmasaydı ki ben onu atlamışım:52:

:)))) tatlım soruda mezarda yatanın cinsiyeti bu kadar bariz belirtilmemiş olsa bile cevap aynı olurdu

neyse hadi benim kral-mahkum sorumu cevaplayın da yeni soru sorayımm :7:

:)))) tatlım soruda mezarda yatanın cinsiyeti bu kadar bariz belirtilmemiş olsa bile cevap aynı olurdu

neyse hadi benim kral-mahkum sorumu cevaplayın da yeni soru sorayımm :7:

Hööff ne yapalım yani canım, benim küçük bebeğim var ondan akıl mı kalıyor :19:, kem- küm...:52:

Back
X