Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm o zaman biraz zorlaştıralımm
buyrunuzz efeem
Askerin biri esir aldığı diğer askere demiş ki
"öyle bir şey söyle ki, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim,
ama eğer doğru ise seni asacağım".
Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş
ne demiş ne demiş??![]()
:))) haaayıııııırrr
![]()
hmmm o zaman biraz zorlaştıralımm
buyrunuzz efeem
Askerin biri esir aldığı diğer askere demiş ki
"öyle bir şey söyle ki, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim,
ama eğer doğru ise seni asacağım".
Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş
ne demiş ne demiş??![]()
Öyle birşey olmalı ki ne doğru ne yalan denebilsin.Cevap sorunun içinden çıkabilir gibi geliyor. "Beni kurşuna dizeceksin." dese kurşuna dizemez çünkü doğru söylemiş olur, o zaman asmalı.
Beni asmayacaksın![]()
Benim cevabım da doğru, seninki de..Beni asmayacaksın deyince de kurtulur, Beni kurşuna dizzeceksin deyince de.![]()
hûlyaa süppersin yaa ama yanlış cevapp :)
bendende bi soru kızlar )
Bir temizlik kampanyasında her dort izmarite bir tam sigara verilmektedir.sigaranın zararlarını maalesef bilmeyen bir tiryaki 100 adet izmaritle en fazla kaç adet sigara içebilir?
bendende bi soru kızlar )
Bir temizlik kampanyasında her dort izmarite bir tam sigara verilmektedir.sigaranın zararlarını maalesef bilmeyen bir tiryaki 100 adet izmaritle en fazla kaç adet sigara içebilir?
........................25 mi?
şimdi esir asker diğerine dese ki beni birazdan kurşuna dizeceksin askerde yalan dese mecburen yalan olduğu için kurşuna dizecek ee kurşuna dizerse esir asker doğru sölemiş olucak o zaman diğer asker bunu düşünebilirse mecburen salmak zorunda kalıcak öle bişeyler işte ama karşık oldu anlatımım![]()