tskler evet baya sıkı etlerım tutamam bıle yanı o derece bende tebrık ederım darısı basıma:)Tebrik ederim canim baslamak itirmenin yarisi derler boylarimiz ayni bende 95 kilolardan dondum simdii 88 kiloyum ama masallah etin sıkı heralde ben suan 46 bedenim 48 bedenden 46 ya dustum
Benim ayrı günlüğüm var fakat seni takipteyim arada önerilerde bulunup gaz veririm istersen[/Q
ayyy tmm cok sevınırım bende senı takıplıyım ozaman desteklerız bırbırımızı
Cnm hikayelerimiz bire bir ayni ama beden farkli hic bi farklilik yok bende uzun sure tartilmadim tartidan uzak durdum guya ama sali gunu bi baltm 108.8. En son 106dim ama bedende senn gibi sansli deglim malesf 56giyiom of of ne kadr zor bu zayflamak :-/ rabbm yardmcmiz olsbtskler evet baya sıkı etlerım tutamam bıle yanı o derece bende tebrık ederım darısı basıma:)
cok tskler tabıkı hemen gelıyorumHayırlı olsun, kendin için çok güzel bir başlangıç yapmışsın, tebrik ederim
Takipteyim
Diyet günlüğüme beklerim canım, neler yaptığımızı incelemek istersen
cnm bu genc yasımda yorulmamı dersın sureklı vucudumun odem tutması mı dersın hersey cıkıyor bu kılo belası yuzunden bır hafta sadece kucuk kısmalar yapıcam porsıyonlardan kı zaten cok yıyen bır ınsan degılım.. gercekten cok zor zayıflamak caymayayım dıye burda gunluk actım sen dıyet dusunuyormusunCnm hikayelerimiz bire bir ayni ama beden farkli hic bi farklilik yok bende uzun sure tartilmadim tartidan uzak durdum guya ama sali gunu bi baltm 108.8. En son 106dim ama bedende senn gibi sansli deglim malesf 56giyiom of of ne kadr zor bu zayflamak :-/ rabbm yardmcmiz olsb
bugun ıkı bardak su ıcerek mıdemı uyandırdım hatta onunla konustum anlastık kendı aramızdaıs yerıne geldım sekersız nescafe ıctım saat 8.30 da sımdı koca bır acur var yanımda tamamen organık onu yıcem bakalım artık
aaa sıcak su mu olucak ılık falan mı cok tsk ederımhayırlı olsun canım maceran inşallah uzun soluklu bol zayıflamalı oluristeyince oluyo herşey insanın istemesiyle alakalı yediklerini okurken yanlız olmadığımı gördüm bende sabah 2 bardak suyumu içtim sonra işe geldim ve az öncede salatalık yedim seninki acurmuş ama olsun aynıgillerden ne de olsa belki biliyosundur ama benden sana küçük bi öneri masana büyük bardaklardan koy ve içine çubuk tarçın suyunu öyle iç gün boyu çok faydası oluyo inan hem açlığa hem şeker düşüklüğüne herşeye..
aaa sıcak su mu olucak ılık falan mı cok tsk ederımevet yalnız degılız yuppı
bende cok sevıyorum bende yarın tarcın getıreyım ısyerıme de koyarım karsıma ıcerım bol bolben soğuk içmiyorum zaten canım yağları donduruyomuş diye duymuştum da normal oda sıcaklığındaki suyu içiyorum iyi geliyo bana
kk de olupta yanlız olmak ne mümkün çok seviyorum burayı çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?