en guzel yaslarımı kılolu sekılde heba etmek ıstemıyorum..

Aman canım kaçamak yapmayalım daha baştan, ipin ucu kaçmasın.
Şeftalinin suyunu da ölçülü içelim, çünkü bir bardak şeftali suyunda normalde 1 öğünde yiyeceğimizden daha fazla meyve hakkı bulunur.
Mangalda da ekmeğe dikkat :KK63:
Canım kızma ama akşam için de çeyreğe yakın ekmek fazla Onun yerine salatanı bollaştırırsan çok iyi olur çünkü bak dolma da ekmek demek, bir kase çorba da bir dilim ekmek demek. Böyle böyle buraya yaza yaza deneye deneye azaltacağız inşallah porsiyonları tatlım.

aaaa ne cok sevınırım bır bılsen tabıkıde... dıyet kardeslıgı can'dır.. ılk basta oyle buyuk hedefler koymayalım mesela ben 99 u hedeflıyorum sonra 90 falan gozumuz korkmasın dimi
Hiii Hadi başlayalım o zaaman :) bence de küçük hedeflerle başlayalım mm mesela benim de ilk hedefim 119 u görmek :) uyandım sabah limonlu su içtim 1 bardak. daha bir şey yemedim ne yesem diye düşünüyorum :)

sabah mıdeyı uyandırmak gerekırmıs fazla dusunmeden hemmen domates salatalık bır dılım ekmekle doyur karnını lımonlusu bende yapıcam yarından ıtıbaren hatta saracoglu bırkac tel maydanozda koyun dıyor yag yakıyormus

aaa kızarmıyım hıc tam tersıne benım goremedıklerımı sız gorun dıye gunluk actım yedıkten sonra pısman oldum ama artık dahada dıkkat edıcem.. kacamak yapmaya nıyetım yok mangal yedıgımde ekmek yemıcem kendıme söz bugun meyve yemıyım ozaman yaaa

yumurta haşlamaya başladım, haydi bakalım gitsin kilolar

sen neler yapıyorsun ne kadar surede verdım
Akşam 5 ten sonra birşey yemedim spor ve yürüyüşle 5 ayda verdim yavaş verdim biliyorum ama kalıcı olduğuna inanıyorum.Bol su içtim , yediklerimede dikkat ettm herşeyden yedim ama az ve öz.

Ben de sade maden suyuna yarım limon sıkıyorum kızlar. Kanı sulandırırmış.

Olsun canım, porsiyonları zamanla azaltmak amacımız. Azalttıkça ona alışıyor insan. Bak 2 bardak bulgurdan pilav yaptım, ilk gün 3 kişi, ikinci gün 2 kişi yedik hala yarısı duruyor. Eskiden iki kişi iki günde bitiriyorduk. Demek ki azaltmaya başlamışız porsiyonları.

Akşam 5 ten sonra birşey yemedim spor ve yürüyüşle 5 ayda verdim yavaş verdim biliyorum ama kalıcı olduğuna inanıyorum.Bol su içtim , yediklerimede dikkat ettm herşeyden yedim ama az ve öz.
bencede kalıcı olmus gecmısıme soyle bır donup bakıyorumda su 3 yılda bu kadar kılo alacagıma verseydım ayda bır hatta ıkı ayda bır kılo bıle verseydım suan boyle olmazdım

aaa gercekten cok azaltmıssınız tebrıkler

bencede kalıcı olmus gecmısıme soyle bır donup bakıyorumda su 3 yılda bu kadar kılo alacagıma verseydım ayda bır hatta ıkı ayda bır kılo bıle verseydım suan boyle olmazdım
Hayırlısı canım takılma , nüne bak geçmiş adı üstünde geçmiş ama gelecek sana el sallıyor ona doğru yürü...

sımdı oglen yemegımı yedım yıne ıkı kucuk mınnak dolma bır dılım ekmek bır kase salata yagsız lımonlu.. bıraz daha salatam var onuda 3 gıbı yıycem eve gıdınce kurt gıbı yemeklere saldırmamak ıcın... sımdı normal cay ıcıcem fakat p.tesı gelırken yanımda yesıl cay getırıcem cok ovuyorlar bende denıyım bırde kayısı cayı

mrb..
dıyet gunlugu actım yıldım kactım sanmayın ıste geldım burdayım
cuma yarısmalarına katıldım 6. takımdayım okuyan olursa da arkadaslarıma slmlar...
1 hafta enfeksıyondan dolayı hastanelerdeydım oyuzden gıremedım gerı kalan zamanlardada yarısma topıgındeydım bayıldım oradakı dayanısmaya oyle bır zayıflama ıstegı azmı geldıkı anlatamam
sanırsam 3. haftayı gerıde bıraktım ve 108-107 kılo ıle basladım cuma gunu son tartılmamda 103 kıloyum oleeeyyyy gecen hafta sadece 200 gr verebıldım cunkı hemen hemen hergun serum aldım sanırım onlar yuzunden oldu ama olsun kılomu sabıt tuttum onada sukur
pekı neler yaptım
- karatay dıyetı uyguluyorum ınanın dıledıgımce yıyorum un ve sekerden uzak durarak yanı ekmek tamamen kestım tıka basa yıyorum tum yemeklerden ve bunca yememe ragmen tartıya cıkıp kılo verdıgımı gorunce samımı soyluyorum havala ucuyorum cıglık cıglıga esım gorunce cok guluyor bana o da mutlu oluyor
belkı verdıgım 4-5 kılo ama gozle gorulur fark var ozellıkle gobek kısmında
spor konusuna gelınce her sabah 30 dk ıle 40 dk (gunune gore degısıyor) yuruyus yapıyorum aksamları bazen esım mekık cektırıyor odulumde her kalkısta opucuk
yalnız belımde fıtık var ve suan tam ıyılesebılmıs degılım bu yuzden sadece yuruyus yapıyorum sımdılık benden bukadar gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…