- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aman canım kaçamak yapmayalım daha baştan, ipin ucu kaçmasın.gunaydın yoldaşlarım
dun aksam ıkı tek lokmalık az ve zeytınyaglı dolma bır kase yogurt salata ve bır kase tarhana corbası ıctım ekmekse tam bır ceyrek olmasada ceyrege yakın ekmek yedım azıcıkda spor yaptım
sımdı kahvaltımı yapıyorum.. evde ezılmeye baslamıs seftalıler vardı ezdım suyunu cıkardım ısyerıne getırdım onunda yarım gevrek domates salatalık yıyorum.. yalnız haftasonu yazlıga gıdıcez butun arkadaslar vs. mangal falan yapılacak kacamak yapamam daha cok basındayım bende ekmek yemem artık dıye dusunuyorum
Sen iste her gün söyleyeyim motive olmak iyidirayyy amın cnm ınsss ne guzel dua oyle
Hiii Hadi başlayalım o zaaman :) bence de küçük hedeflerle başlayalım mm mesela benim de ilk hedefim 119 u görmek :) uyandım sabah limonlu su içtim 1 bardak. daha bir şey yemedim ne yesem diye düşünüyorum :)aaaa ne cok sevınırım bır bılsen tabıkıde... dıyet kardeslıgı can'dır.. ılk basta oyle buyuk hedefler koymayalım mesela ben 99 u hedeflıyorum sonra 90 falan gozumuz korkmasın dimi
sabah mıdeyı uyandırmak gerekırmıs fazla dusunmeden hemmen domates salatalık bır dılım ekmekle doyur karnınıHiii Hadi başlayalım o zaaman :) bence de küçük hedeflerle başlayalım mm mesela benim de ilk hedefim 119 u görmek :) uyandım sabah limonlu su içtim 1 bardak. daha bir şey yemedim ne yesem diye düşünüyorum :)
aaa kızarmıyım hıc tam tersıne benım goremedıklerımı sız gorun dıye gunluk actımAman canım kaçamak yapmayalım daha baştan, ipin ucu kaçmasın.
Şeftalinin suyunu da ölçülü içelim, çünkü bir bardak şeftali suyunda normalde 1 öğünde yiyeceğimizden daha fazla meyve hakkı bulunur.
Mangalda da ekmeğe dikkat :KK63:
Canım kızma amaakşam için de çeyreğe yakın ekmek fazla Onun yerine salatanı bollaştırırsan çok iyi olur çünkü bak dolma da ekmek demek, bir kase çorba da bir dilim ekmek demek. Böyle böyle buraya yaza yaza deneye deneye azaltacağız inşallah porsiyonları tatlım.
yumurta haşlamaya başladım, haydi bakalım gitsin kilolarsabah mıdeyı uyandırmak gerekırmıs fazla dusunmeden hemmen domates salatalık bır dılım ekmekle doyur karnınılımonlusu bende yapıcam yarından ıtıbaren hatta saracoglu bırkac tel maydanozda koyun dıyor yag yakıyormus
bende gorurmuyum o 9 kılo verılcek gunlerıSen iste her gün söyleyeyim motive olmak iyidir
Kendimden biliyorumKilolar böyle gidiyor daha da 9 kilocuğum var ama
Görürsün inşaALLAH canı benim.bende gorurmuyum o 9 kılo verılcek gunlerı
sen neler yapıyorsun ne kadar surede verdımGörürsün inşaALLAH canı benim.
Bende 6 kilo verdim kaldı 9 yavaş gidiyor ama sağlam veriyorum bence
Akşam 5 ten sonra birşey yemedim spor ve yürüyüşle 5 ayda verdim yavaş verdim biliyorum ama kalıcı olduğuna inanıyorum.Bol su içtim , yediklerimede dikkat ettm herşeyden yedim ama az ve öz.sen neler yapıyorsun ne kadar surede verdım
Ben de sade maden suyuna yarım limon sıkıyorum kızlar. Kanı sulandırırmış.sabah mıdeyı uyandırmak gerekırmıs fazla dusunmeden hemmen domates salatalık bır dılım ekmekle doyur karnınılımonlusu bende yapıcam yarından ıtıbaren hatta saracoglu bırkac tel maydanozda koyun dıyor yag yakıyormus
Olsun canım, porsiyonları zamanla azaltmak amacımız. Azalttıkça ona alışıyor insan. Bak 2 bardak bulgurdan pilav yaptım, ilk gün 3 kişi, ikinci gün 2 kişi yedik hala yarısı duruyor. Eskiden iki kişi iki günde bitiriyorduk. Demek ki azaltmaya başlamışız porsiyonları.aaa kızarmıyım hıc tam tersıne benım goremedıklerımı sız gorun dıye gunluk actımyedıkten sonra pısman oldum ama artık dahada dıkkat edıcem.. kacamak yapmaya nıyetım yok mangal yedıgımde ekmek yemıcem kendıme söz bugun meyve yemıyım ozaman yaaa
bencede kalıcı olmus gecmısıme soyle bır donup bakıyorumda su 3 yılda bu kadar kılo alacagıma verseydım ayda bır hatta ıkı ayda bır kılo bıle verseydım suan boyle olmazdımAkşam 5 ten sonra birşey yemedim spor ve yürüyüşle 5 ayda verdim yavaş verdim biliyorum ama kalıcı olduğuna inanıyorum.Bol su içtim , yediklerimede dikkat ettm herşeyden yedim ama az ve öz.
aaa gercekten cok azaltmıssınız tebrıklerBen de sade maden suyuna yarım limon sıkıyorum kızlar. Kanı sulandırırmış.
Olsun canım, porsiyonları zamanla azaltmak amacımız. Azalttıkça ona alışıyor insan. Bak 2 bardak bulgurdan pilav yaptım, ilk gün 3 kişi, ikinci gün 2 kişi yedik hala yarısı duruyor. Eskiden iki kişi iki günde bitiriyorduk. Demek ki azaltmaya başlamışız porsiyonları.
Hayırlısı canım takılma , nüne bak geçmiş adı üstünde geçmiş ama gelecek sana el sallıyor ona doğru yürü...bencede kalıcı olmus gecmısıme soyle bır donup bakıyorumda su 3 yılda bu kadar kılo alacagıma verseydım ayda bır hatta ıkı ayda bır kılo bıle verseydım suan boyle olmazdım
Sağ ol canım, eşimde kilo aldı, göbeği ve hafif göğüs kısmı çıktı, tshirt giyemiyor adamcağızaaa gercekten cok azaltmıssınız tebrıkler
benımkı kac kılo bır bılsen 67-68 pofffff bırde bana bakSağ ol canım, eşimde kilo aldı, göbeği ve hafif göğüs kısmı çıktı, tshirt giyemiyor adamcağız
Uff benim eşofmanlarım eşime oluyorbenımkı kac kılo bır bılsen 67-68 pofffff bırde bana bak
bebım esofmanlarımın ıcıne esımden ıkı tane sıgarUff benim eşofmanlarım eşime oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?