- 20 Mayıs 2023
- 1.736
- 1.004
- 63
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Flütle bir yılan hikayesi çalmak istedim şuanYılan hikayesi en sevdiğim diziydi. Kendimi de yedi numara'daki armağan'la çok özdeşleştirirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Flütle bir yılan hikayesi çalmak istedim şuanYılan hikayesi en sevdiğim diziydi. Kendimi de yedi numara'daki armağan'la çok özdeşleştirirdim
Yılan Hikayesi'nde "E be köylü kızı" repliğiYılan hikayesi en sevdiğim diziydi. Kendimi de yedi numara'daki armağan'la çok özdeşleştirirdim
Ben de Armağan'ı severdim, en akıllı olan, bana benzeyen diyeYılan hikayesi en sevdiğim diziydi. Kendimi de yedi numara'daki armağan'la çok özdeşleştirirdim
Bunu hiç izlemedim şanslıyım herhalde izlicemBen de Armağan'ı severdim, en akıllı olan, bana benzeyen diye![]()
Valla Memoli bile unutmuştur kız repligini tahmin etmiyordum bu kadar çok seven olduğunuYılan Hikayesi'nde "E be köylü kızı" repliği![]()
Her bölümünü izlemezdim , pek dizi takip etmezdim küçükken, ama fragmanlarda veya zaplarken duyardımValla Memoli bile unutmuştur kız repligini tahmin etmiyordum bu kadar çok seven olduğunu![]()
Evet fragmanları ve Memoli yeter zaten reyting içinHer bölümünü izlemezdim , pek dizi takip etmezdim küçükken, ama fragmanlarda veya zaplarken duyardım![]()
O da güzeldi o adamın özel durumları patlayınca izlemek istemiyorum onu tekrarBende eski dizileri izlemeyi seviyorum.Bu sıra Elveda Rumeli'yi izliyorum.O dönem tam anlamıyla izlememiştim.Beni sardı.48.bölümdeyim
Bundan önce İlişki durumu karışık dizisini izledimÇol eski değil ama şimdiki dizilerden iyidir.Oda akıcı ilerliyor.
Onu izlemedim galiba bakmam lazımO da güzeldi o adamın özel durumları patlayınca izlemek istemiyorum onu tekraraldatma mevzusu. Şey de güzeldi benim hala umudum var
![]()
Ay o güzeldi çok :) Berk oynuyor diye aklıma geldi benim hala umudum varOnu izlemedim galiba bakmam lazımNeyse siz yazın bu bitince yenisine başlayınca fikir olur
Ben birde "Aramızda Kalsın" dizisini çok seviyorumKaç defa izledim bilmiyorum
![]()
5 sezonmus icsellestirmen normalSix Feet Under dizisindeki tüm karakterleri içselleştirmiş olabilirim. Yıllar önce izlemiştim ama hala içimde bir yerde buruk bir izi var![]()
Güzel köylüyü izledim oda güzelAy o güzeldi çok :) Berk oynuyor diye aklıma geldi benim hala umudum varGizem Karaca'nın dizileri de güzel oluyor bı de dram vardı onun İstanbullu bir şey
başrolünde de şey oynuyor aramızda kalsindaki dayı var ya o. Güzel köylü den de keyif alabilirsin.
Deniz Yıldızındaki Berna ne fena biriymiş yaaa ben bu yaştan sonra maddi sıkıntı çekemem diyorDeniz yıldızını da severdim
Ben sadece banunun oldukları izliyorumDeniz Yıldızındaki Berna ne fena biriymiş yaaa ben bu yaştan sonra maddi sıkıntı çekemem diyorkadını izledikçe bana fenalık geliyor eşini asla haketmiyor
Seni de etiketleyeyimBirrbulutolsam
Banuda neredesinBen sadece banunun oldukları izliyorumdiğer karakterleri ile sarıyorum hiç olaylarından haberim yok
![]()
Konusu ne tam hatirlamiyorum ama haklıda. Belli yaştan sonra maddi sikinti zorDeniz Yıldızındaki Berna ne fena biriymiş yaaa ben bu yaştan sonra maddi sıkıntı çekemem diyorkadını izledikçe bana fenalık geliyor eşini asla haketmiyor
Seni de etiketleyeyimBirrbulutolsam
Melihle ilişkisinin tam ortaya çıktığı yerdeBanuda neredesin
Sen baya ilerideymişsin yaaa güm diye spoiler yedim neyse ki biyerde de böyle yorum görmüştümMelihle ilişkisinin tam ortaya çıktığı yerde![]()