En ideal evlilik yaşı sizce?

Hayat benim sonuçta çocuğum olacaksa şu yaşta olsun bu yaşta evleneyim mi diyeceğim sonuçta çocuğu ben büyüteceğim onunla büyümücem hayatta tecrübe edinmeden belli olgunluğa gelmeden evliliği düşünülmemeli.
o yüzden 25 yaşından sonrası ideal evlilik yaşı

benim annem ve iki ablam da 19 yaşlarında evlendiler. ben bozdum malesef sıralamayı
21 yaşındayım ve 23-24 yaşın uygun oldugunu düşünüyorum.
ayrıca 20li yaşların o gençliği,güzelliği eşle yaşanmalı bence

aynen katılıyorum sana.şuanda rahat edeceğim yerde zorluk üstüne zorluk çekiyorum.gerçekte yaş geçtikçe insan daha bi ağırlaşıyo beden olarak.

aynen katılıyorum sana.şuanda rahat edeceğim yerde zorluk üstüne zorluk çekiyorum.gerçekte yaş geçtikçe insan daha bi ağırlaşıyo beden olarak.

aynen canım yaa....yaşın ilerledikçe daha ince eleyip sık dokuyosun...otuzlu yaşlar bence kadının rahat etmesi gereken yaşlar olmalı..yaş küçükken herşey kolay atlatılıyor..ama yaş ilerleyince dediğin gibi bedeninde ağırlaşıyor ruhunda...

bana göre ideal evlilik yaşı 24-25 bir bayana göre eh bunun çocuk sahibi olma zamanıda olunca

üniversite okumamış lise mezunu biri için 23-24 ideal bence.ama üniversite okuduysa en azında işini eline alıp çalışmaya başlamalı.bir süre çalışabilmeli diye düşünüyorum.25-26 olabilir.tabi herkes için özel şartlar değişir.onların dışında konuşuyorum

kesinlikle şans işi bu bence.. yalnız başına yapmak istediği her şeyi yapan, kendi ayakalrı üstünde durmayı öğrenen biri, hiç vakit kaybetmeden evlenmeli ve çocuk sahibi olmalı bence.. bunedenle ideal yaş da kişiden kişiye değişir. bir kadın 20 sinde olgunlaşırken, bir diğeri 30unda anca o olgunluğa erişir.

Bence 27-28'dir ideal evlilik yaşı.Bekarlığı doyasıya yaşıyorsun,olgunlaşıyorsun,beklentilerin oturuyor,maddi anlamda birikimin de olmuş oluyor daha ne olsun?

ben 25 yaşında evlendim,bence ideal yaş 27-28
okumuş,işe girip bir yer edinmiş maddi anlamda rahatlamış ve en önemlisi bence baba evinde doyasıya yaşamış oluyorsun,evlendikten sonra bekarlık zamanı gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…