En ideal evlilik yaşı sizce?

30 yaşında, bekar ve istediği kişiyle bir türlü karşılaşamamış biri olarak, biraz da umutsuz vaka olarak, şimdiki aklım olsa kalbim pır pır ederken evlenirdim yani 20 li yaşlarımın başında.

kendini ne zman hazır hissettiysen hem maddi olarak erkege muhtac olmamak için hem de manevi olara kgercekten sevdigin ve istedigin birini bulunca bu da ne zman olur bilinmez maddiyatın yoksa karsındaki seni beklesin ama maddiyatın varsa da yoksa iste o zor :S

bir kişinin maddi açıdan kendi ayaklarının üzerinde durabildiği evliliğin sorumluluğunu kaldırabileceği ve psikolojik olarak kendini evliliğe hazır hissettiği yaştır evlilik yaşı bu kimisine göre 18 kimisine göre 20 li yaşlar kimine görede 30 lu yaşlar olabilir kişiye ve duruma göre değişir

Şuan erkek arkadaşımın ve benim işimiz olsaydı,biraz da birikimimiz olsaydı,1dakika durmak istemezdim diye düşünüyorum:)Yaşım 23 bu arada

BEN 26 yaşında evlendim eşim 33 yaşında.

bana göre en erken bayan için 25 erkek için ise 28...

27-28'de evlencende 30'da bebeğin olucak. O 10 yaşına geldiğinde sen 40 olcaksın hiç gerek yok.. 23-24 bence. Genç anne olmak kadar güzel bişey yoktur heralde :)

sen ne kadar erken evlenirsen evlen arkadaşım allahıın nasip ettiği zamanda çocuğun olur onu bilemezsin....

ben de 21 yaşımda evlendim pişman değilim ama çok zorluk yaşadım.nişanlı iken üniversiteyi kazandım.evlenince başladım üniversiteye hem ev hem okulu hem de bebişi idare etmek zordu ama zorlukla mücadele ettiğimi gördüm.çok tecrübe kazandım.evlilikle büyüdüm,olgunlaştım daha pozitif daha sakin bir yapıya büründüm.kişi kendini hazır hissediyorsa 20 den sonra evlenebilir ama bence ideal yaş 25.

bende 26 yaşında evlendım en ideal yaş 21 25 bu yaşlar . yaş geçtıkçe iyice seçici oluyo insan.şuan 31 yaşındayım iki kızım var ikiside küçük çok zorlanıyorum anlatamam arkalarını toplamak süreklı koşuşturmak evin içinde iş güç çocuk bakımı gerçekten 30 yaşında sonra insan bu tarz şeyleri kaldıramıyo artık.keşke diyorum 21 22 yaşlarında evlenseydimde aktıf çağlarımda bu kadar zorlanmazdım diye düşünüyorum ben.kızlarımda büyürdü rahat ederdim.allah herkesin gönlünün muradını versın.

ben 26 yaşında evlendim...şimdiki aklım olsa 18 yaşında evlenirdim...hemen çocuk yapardım..biz genç olduğumuz için annemde kayınvalidemde daha genç olurdu..çocuğuma bakarlardı rahatsız olmadan...ben 22 yaşındayken çocuğum 3 yaşında olurdu..bırakır işe giderdim...evliliğin ilk yılları zordur yani yaşımız küçük olduğu için daha kolay atladırdık güle oynaya :)))) çocuğuz yaa

şimdi otuz yaşındayım..çocuğum 11 yaşında olurdu..bir sürü yükü geride bırakmış olurdum..
ama şimdi herşeye yeni başlıyorum...

ben 23üm biterken evli olcam Allah izin verirse...
2sene sonrada bebiş düşünüyorus..bebekle aramda 30 yaş olmasını pek istemiyorum çevremde gördüklerim abla kıs gibi değiller ve çok çatışmalar yaşıyolar oysaki ben annemle kardeş arkadaş gbi büyüdüm..geç anne olmaktan çok erken anne olmak daha iyi hemde sabır eşiğiniz daha yüksek oluyo

27-28'de evlencende 30'da bebeğin olucak. O 10 yaşına geldiğinde sen 40 olcaksın hiç gerek yok.. 23-24 bence. Genç anne olmak kadar güzel bişey yoktur heralde :)

bende senin gibi düşünüyorum 27 yaşında evlendim 11 aylık evliyim çocuk ne zaman olacak beklesek yaşlanacaz beklemesek daha erken yeni evlendik diyip duruyoruz. mantık olarak en ideal yaş 27 28 olabilir ama bu gibi durumlarda en ideal yaş 25 olmalı bence. ne erken ne geç herşeyin tam zamanında olması için 25 yaş güzel bi zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…