ben 23 yasında evlendim bi sene istemedim suan 26 yasındayım iki senedir de olmuyor şimdi ki aklım olsa o bi seneyi bile boşa geçirmezdim bence geç kalmışsın hemen başla derim ben çalışmalara ALLAHIM aratmasın inşallah önemli olan bu,, rıskıyla gelir bebek borçlarını takma evlat daha önemli isteyipde olmayınca aramak çok zor ALLAHIM İNŞALLAH aratmaz
amin canım Allahım sanada nasip etsin banada hayırlı zamanda inşallah
sevdem 1 sene daha bekle bence,biraz daha rahatlayın maddi olarak ve evlilik de iyice otursun bu arada
Ben 1 yıllık evliyim. Yaşım 29 aslında bi bebeğimiz olsun çok istiyorum Eşimde istiyor ama biraz borcumuz var biraz daha beklemek ne kadar dogru olur yaşımda geçiyor bi yandan bişeyleri oda olsun buda olsun diye bekledikçe zaman geçiyor bi yandan. Sizce artık bir çocuk düşünmelimiyimm?
eğer istiyorsanız borçlarınızı sorun etmeyin bence.borç hiç bitmiyor çünkü.genç anne olanlara çok imreniyorum.keşke bende erken evlenip doğursaymışım.25 te evlendm şuan 27 yaşındayım.1 seneyi geçkin bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor.şimdiki aklım olsa evlendikten sonra hiç korunmazdım ama insan hemen olacak sanıyor.
Ben 1 yıllık evliyim. Yaşım 29 aslında bi bebeğimiz olsun çok istiyorum Eşimde istiyor ama biraz borcumuz var biraz daha beklemek ne kadar dogru olur yaşımda geçiyor bi yandan bişeyleri oda olsun buda olsun diye bekledikçe zaman geçiyor bi yandan. Sizce artık bir çocuk düşünmelimiyimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?