- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
ya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ne bileyim kimseyle sorunum olmadı sanırım ben çok evcimenım keri![]()
ben evcimen değilim
ben yabaniyim gedizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ne bileyim kimseyle sorunum olmadı sanırım ben çok evcimenım keri![]()
aslında ilk oylamada adayım hazırdı ama sonra azıcık muhabbet edince az-çok ısınılabilecek biri olduğu gördüm :)
şimdi kedi'ye mi oy versem keri'ye mi diye düşünmekteyim![]()
Bana ver bari de bir anlamı olsun kadiş malum oysuzum ancak adayım ühü![]()
Hanginize vereyim oyumu söyle.
Bi kapışın bakayım ona göre oyumu vericem![]()
Yaaa çok işaretlersen listede varmısın ki
seni kim yazdıysa o versin balım,hiç değilse isminin karşısı boş kalmaz![]()
aslında ilk oylamada adayım hazırdı ama sonra azıcık muhabbet edince az-çok ısınılabilecek biri olduğu gördüm :)
şimdi kedi'ye mi oy versem keri'ye mi diye düşünmekteyim![]()
Banlı değil, üyelik iptali zeboşcuğum, yeni bir kullanıcı adı alır gelirse bilemem![]()
hasretiyle yandı göynüm
benim aday gösterdiğim kişi iptal edilmiş. düne kadar kkda kimseyle sorunum yoktu
fakat dün öyle bi yorumunu gördüm ki bir kişinin... daha önce göreydim ben aday gösterirdim. listede aday gösterenin ellleri dert görmesin.
her kim o kişiyi aday göstermiş ve oy vermişse dünya ahiret kankamdır artık![]()
kankana ver sen bence o da hiç fena gitmiyor
strateji hatası yapmışınız ama her zamanki gibi![]()
senin gibi birini sadece kibliyorum
Hanginize vereyim oyumu söyle.
Bi kapışın bakayım ona göre oyumu vericem![]()
bana ver afterbana ısınamadın değil mi
![]()
bana ver afterbana ısınamadın değil mi
![]()
En güzeli...
Biz stratejik davranmayı beceremiyor değiliz, stratejiye gerek duymuyoruz...Herkes içinden gelene veriyor işte...
Burada kendini pek önemseyenler olmuş ama, Hani yani biz stratejik davransaydık seni 1. çıkarırdık sör![]()
vayyy
işte ben bu yüzden ''düşmandan değil, dostumdan korkarım'' dedim![]()
Ama öyle deme sör, bu kategori bence çok faydalı...
Isınamayanları gördükçe memnun oluyorum ben..Ya ısınsalardı mazallah?![]()