Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ne umutlarla yazmıştım halbuki![]()
En güzeli...
Biz stratejik davranmayı beceremiyor değiliz, stratejiye gerek duymuyoruz...Herkes içinden gelene veriyor işte...
Burada kendini pek önemseyenler olmuş ama, Hani yani biz stratejik davransaydık seni 1. çıkarırdık sör![]()
seni her gördüğümde biskolata nın şarkısı dönüyo kafamda, gerçek ha şaka değil![]()
seni her gördüğümde biskolata nın şarkısı dönüyo kafamda, gerçek ha şaka değil![]()
etrafında çok dolanmayım bari aman iyi biskolatanın şarkısı gelsin aklına yaa erkekleri gelseydi
hepsi carrienin suçu isim anam o![]()
etrafında çok dolanmayım bari aman iyi biskolatanın şarkısı gelsin aklına yaa erkekleri gelseydi
hepsi carrienin suçu isim anam o![]()
İtiraf edeyim benim reklamdaki erkek mankenler geliyor![]()
İtiraf edeyim benim aklıma reklamdaki erkek mankenler geliyor![]()
onlarda geliyo![]()
oy verirken profil resmini her gördüğümde nedensiz gıcık kaptığıma oy verdim..ne yazar ne yorum yapar hiç bilmem. :26: ama profil resmi denk gelince içimde kötü bir şey hissediyorum..halbuki hayvanseverimdir :26:
yandın sen, yakalamasın seni![]()
burda kendi kendilerine konuşup da kavga çıkarmaya çalışıp akılları sıra banlatmaya çalışan tipler var, ama nedense ceza almıo bunlar![]()
kedi senin şansızlığın bi arkadaşın uzun süredir banlı olması
yoksa siler süpürürdü bütün oyları![]()
Sevocuğum üyelik iptali diyorum, banlı değil diyorum okumadın mı sen geçmiş sayfalarda, forumdan uzaklaştırılmış, yani artık gelmeyecekGil'ler olarak sahipsiz kaldık
![]()