• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
Sevocuğum üyelik iptali diyorum, banlı değil diyorum okumadın mı sen geçmiş sayfalarda, forumdan uzaklaştırılmış, yani artık gelmeyecek :43: Gil'ler olarak sahipsiz kaldık :27::27::27:

gerçekten mi :53:

sevo duymasın,perişan olur kuzum :43:

bu arada ben daha oyumu vermedim,tek bu kaldı galiba :21:

bana hiç oy vermedin intikamım acı olcak:47::47::47:

var ya hiç farkında değilim,kime ne oy verdim,hangi dalda adayım kim ne oy vermiş ne durumdayım onu bile bilmiyorum :52:

ama bunda varsan hemen oyumu vereyim :9:

sevo,kızam sinirden ağlıyosun demek ha :43:

chess eğer aday listeleri hazırlanırken haberim olsaydı en komik kategorisine aday gösterirdim seni.esprilerine çok gülüyorum :)

var ya hiç farkında değilim,kime ne oy verdim,hangi dalda adayım kim ne oy vermiş ne durumdayım onu bile bilmiyorum :52:

ama bunda varsan hemen oyumu vereyim :9:

sevo,kızam sinirden ağlıyosun demek ha :43:

hatta şimdi gidiyorum intikam almaya bekle sen:27::27:

chess eğer aday listeleri hazırlanırken haberim olsaydı en komik kategorisine aday gösterirdim seni.esprilerine çok gülüyorum :)

saol canım, bu kategoride kimse beni adaylığa yazmadığı için, aday listesi veren üyeleri kınıyorum:19::19:

gerçi carrie rakip olmazdım ya neyse:1::1:

saol canım, bu kategoride kimse beni adaylığa yazmadığı için, aday listesi veren üyeleri kınıyorum:19::19:

gerçi carrie rakip olmazdım ya neyse:1::1:

ben nerede yaşıyorsam listelerden de haberim olmadı hatta en' ler yarışmasının topiğini de tesadüf eseri gördüm :S senin şu zeus kocalı ekşicinin konusundaki karikatürlrine ve yorumlarına çok gülmüştüm özellikle :1:

ben nerede yaşıyorsam listelerden de haberim olmadı hatta en' ler yarışmasının topiğini de tesadüf eseri gördüm :S senin şu zeus kocalı ekşicinin konusundaki karikatürlrine ve yorumlarına çok gülmüştüm özellikle :1:

teşekkür ederim canım, ne eğlenceli topikti:1::1:

Bu kategoride henüz oy kullanmadım ; ağırdan almamın sebebi bomba isimlerim olduğundan değil...Aklımda bir iki isim var pek tabii ama oy vermek gerekir mi ; bilemedim?

Back
X