KK'da onu tanımayan mı var?
Carrie o resime bittim.."Testisi Elinde" ne demektir yaaa
![]()
Sorma.. Ahlakımızı bozacak bu Carrie
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK'da onu tanımayan mı var?
Carrie o resime bittim.."Testisi Elinde" ne demektir yaaa
![]()
Nerden buldun bu resmi Allah aşkına..![]()
sana cevapmış gibi gelmiş olabilir canım ama kasıtlı değildi kusura bakma
testisi elinde işte![]()
Haklısın.. Sana yakışmadı bu Carrie
Sorma.. Ahlakımızı bozacak bu Carrie
Nerden buldun bu resmi Allah aşkına..
Haklısın.. Sana yakışmadı bu Carrie![]()
tanıdıkça alışırsın![]()
kazenin oyunu kimseye yedirmem Eki Görüntüle 586947
en tuhaf anketlerden biri de buydu ha,ben de dahil 3-4 arkadaş var ismimiz aday olarak gösterilmiş ama oy almamışız.Eğer aday olarak yazdıysan oyunu da vermen gerekmez mi.Yani gizli gizli lady evile isimleri göndermek güzel ama gelip burada oy vermek mi zor,neden çekindiler anlamadım.Neyse birinci olan arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun.![]()
Amacım polemik oluşturmak değil asla öncelikle bunu belirtmek isterim ama bu mesajınıza cevap yazma gereği duydum.
Lady Evil'a gönderdiğimiz listelerde bu kategoride benim listemde '' lakeoftears'' yazılıydı.Bir tek benim yazmamla mı bu listede yer aldınız bilemem ama ben listeler açıklandığında o an aklımın ucundan geçmemiş olan başka bir üye ismi gördüm ve evet oyumu bu kişiye vermeliyim diye düşündüm.
Yani;herhangi bir çekinceden değil sadece anımsamadığım bir ismi görünce onu tercih etmemden mütevellittir olay.
Gayet normal. 7 yıl öncenin konusuanketteki nickleri hiç tanımayanlar online mı![]()
anketteki nickleri hiç tanımayanlar online mı![]()