eeyyy cognıtıve, benım ıcın no problemKızkardeşlerim, sevilmemekten bu kadar mı korkuyorsunuz... Diğer "en"li konular içinde en fazla yazılan sayfa bu konu. Ve yer yer şakayla karışık yakınmalar... Gönüllü olarak bu konunun en'i olabilirim.
eeyyy cognıtıve, benım ıcın no problemçok ta fıfı yani.
listede ben de oldugum için yorum yaptım
Seni sevmeyen ölsün şekerim :)
Bıgun okypeteye biri;Siz işinize baksanıza neden sürekli laf arasına girip..konunuzu taşıyorum dıyorsunuz..demiştiBu listeye @okypete'i kim aday gösterdi? Gayet de güzel yorumlar yapar.
Bıgun okypeteye biri;Siz işinize baksanıza neden sürekli laf arasına girip..konunuzu taşıyorum dıyorsunuz..demişti
Farklı bı zıpzıp modeli sandı herhalde..
Lilyana vermiş..Onu hatırlıyorum da o değildir bence.
Bende öyle tahmin ediyorum ama gerçekten tahammül edemiyorum.Konuyu açtırdıktan sonra sinr bozucu bile olsa bir yorum yapmayan üyeye ısınamam ben@KadinlarKulubu bence @Kazen 'in gizli hesabı.
konuları BDVden başka yerlere çekip şaşırtma falan yapıyor
Çok doğru seçim chess,bence haklısın.dimi ya , dünden beri eleştirilere maruz kalıyorum onu aday gösterdim diye
Valla kızlar ben oy kullanmadım çünki hem pek yazmıyorum okuyorum çıkıyorum en fazla oyu zıpzıp almış ama ben zıpzıp hanımı esprili buluyorum bide themis1990 mıydı buydu sanırım bu kişide hoşuma gidiyo yorumlarıyla yani sonuuuuuç hepinizi seviyoreeeee
ahahahahahahhahaBıgun okypeteye biri;Siz işinize baksanıza neden sürekli laf arasına girip..konunuzu taşıyorum dıyorsunuz..demişti
Farklı bı zıpzıp modeli sandı herhalde..
Kızkardeşlerim, sevilmemekten bu kadar mı korkuyorsunuz... Diğer "en"li konular içinde en fazla yazılan sayfa bu konu. Ve yer yer şakayla karışık yakınmalar... Gönüllü olarak bu konunun en'i olabilirim.
Nenem ben seni ozellikle aday gosterdim sonrada oy vermedim merak et diyeAcaba diyorum oy veren 3 kişi mi aday gösterdi,yoksa öylesinemi yazdı merakten çatlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?