Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte benim fondötenim bu,sample vermişlerdi parfüm alırken,çok beğenip almıştım ama şimdi o kadar memnun değilim,aşırı parlama yapıyor yüzümdeClarins Clarins Skin İllusion
Mineral içeriği sayesinde cilde doğal bir görünüm veren fondöten, light optimizing içeriği sayesinde aydınlık ve canlanmış bir cilt oluşumuna yardımcı oluyor.
166,73 TL, n11.com
Eki Görüntüle 1433289
Bu fiyata epey bir etki yapması lazım zaten,çok pahalıEki Görüntüle 1433292
La Prairie Skin Caviar
Göz çevresindeki ve yüzdeki tüm kusurları kapatarak canlı ve sağlıklı bir cilt yaratmaya yardım eden fondöten içerisindeki havyar özleriyle elastin ve kolajen üretimini destekler. Cildi sıkılaştıran fondöten pürüzsüzve aydınlık bir görünüm de verir.
475 TL, Parfümerilerde
Sanırım bir sonraki tercihim bu olacakEki Görüntüle 1433287
MAC Studio Fix Fluid Foundation
Sekiz saate kadar kalıcılığını koruyan fondöten, pürüzsüz bir uygulama yanında hızlı ve kolay kapatıcılık sağlıyor. Özel işlem görmüş pigmentler ve yumuşak odaklı pudralar sayesinde kusurların görünümünü minimize etmeye ve cildi pürüzsüz göstermeye yardımcı oluyor. Fazla yağı absorbe edilor ve cildin yağlı görünümünü azaltıyor.
86 TL, MAC