- Konu Sahibi BeyazPerim
-
çoğunu izlemişim, izlemediklerim animasyon genelde pek sevmiyorum da. Filmlerin orjinal isimleri de olsaydı keşke, böyle zorlandım hatırlamakta. Bir de bu pardon hangi film yahu ben çıkaramadım.
belki afişinden çıkartırsın canım :)
Ay türk filmi mi ilk 50de akannehir
ben de sorry gibi bi ismi olan film yok diye film düşünüyorum :roflol:
bi 8-9 tanesini izlememişim..
yüzüklerin efendisi ve serisi, buz devri, makas eller, karayip korsanları ve serisi, X-men, ben efsaneyim, apokalipto izlemediklerim..
yüzüklerin efendisi ve karayip korsanları mı :1shok: bunları izlememek için ekstra çaba sarfetmek lazım yau naaptın kaçtın mı delikafadulden tvde de mi denk gelmedin yoksa sevmez misin fantastik film CADIARZU
Malice ben de ilklerini sinemada izledim ama nedense seriyi tamamlamadım, hala da çekici gelmiyor :sinifsinif:
:roflol: inan hiç çekici gelmio malice yaa hatta serisi geldikçe yinemi bamyaa dedim durdum :roflol:
karayip korsanları siyah incimi ne onu izledim ama izlemedim sayıorum çünkü boş bakmışım resmen
Sen ne anlarsın güzel filmden :mymeka:
Gel yat dizlerime masal okuyum ben sana.:asigim:
Karaip korsanları güzeldi hakikaten.:tomato:
:roflol: inan hiç çekici gelmio malice yaa hatta serisi geldikçe yinemi bamyaa dedim durdum :roflol:
karayip korsanları siyah incimi ne onu izledim ama izlemedim sayıorum çünkü boş bakmışım resmen
aynen bende öle cnm yavereliniortak
zevk meselesi tabi ki kimisine itici gelir bazı tarzlar.. ama yine de şaşırdım ya milyonlarca doları emeği hasılatı yüzyılın film ve senaryolarını harcadınız hanımlar ayıp günah :roflol:
napim anacım bi değişik gelio bana :roflol:
ama izlerim inş bigün gaza gelirimde.. pekii önce hangisini izlim, şöle fantastik mikrobum kırılsın kaydirigubbakcemile3
yüzüklerin efendisimi yoksa karayipmi???
önce karayipi izle ki bünye alışsın yavaştan, şimdi birden bire yüzükleri izlersen için daralır bilirim bendaha da geriye gitmek istersen terminatörden başlatalım seni :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?