- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Aynı yere gittiğimiz için aynı arabayla gittik geldik. Ama orda hiç görüşmedik.Nİye arkadaşınla tatıle gidiyorsun ki kendi gitsin. Acıkcası ben istemem istersen dostum olsn en iyi arkadasm olsun istemem yani.
Konuşmuyorum ki.ben sordum amacın neydi dedim o gmfotografi çekmekle. Ben kıskanç oldum :) onu kıskanıyor oldum
Bende sizin gibi düşünüyorum. Ama soruyorum size bu şekilde kıskandırma şekli. Doğru mu?Acaba sosyal medaya da sevgilisi varmış gibi falan mı yapaca. Ne bileyim belki görmesini istediği biri vardır, kıskanmasını istediği falan.
Daha önce sezdigini düşünmüyorum.bakin ben kesinlikle simetrik karşı bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadece birilerini kıskandırmak için yaptığını düşünüyorum. Yapmadığı şey degil.cunku sürekli birilerini kıskandırmak için yapar bişeyler. Ama bunun benim esimle.olmasi çok acı ve hoş degilnedense ben art niyetli olduğunu düşünmedim, kahveyi belkide düşmesin diyerek tutmuştur, o sırada foto çekmiştir.
bana sadece kahvelere odaklanmışta, eşinin arka planda olduğunu hiç düşünmemiş izlenimi verdi
sonuçta arkadaşının içini bilen sensin, yıllardır tanıyanda sensin
eşin eğer bu olay dışında farklı bir tavrını yakalamadıysa boş yere kızın günahını almayın
yok eğer daha önceden bir şey sezdiyse o zaman neden sana söylememişte şimdi söylüyor anlamadım
Aynen öyle. Benim esimle yapması ne kadar doğruBaşka birini kıskandırmaya mı çalışıyor acaba
Merhaba hanımlar. Benim anlam veremediğim olaylar oldu bir takım.benim yakın bir arkadaşım var ona çok güvenirim.iyi biridir.her sırrımı anlatırım o da bana anlatır.
Şimdi uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum. Eşim ben en yaptı arkadaşım bir yere seyahate gittik. O ailesiyle zaman geçirdi bizde esimle.ama bizm arabayla gidip geldik.donuste tam yola çıkacaktık eşim benim çok sevdiğim kahvecide durup kahve almak istedi.arkadasim ben inip alırım dedi.3 kahve olacağı için eşime sende in yardımcı ol taşıyamaz dedim.esimde indi. Birlikte kahve aldılar. Sonra arkadaşım kahvelerin fotoğrafını çekmek istemiş. Eşim iki kahve taşıyormuş.arkadasim da kendi elindeki kahveyi eşime uzatmis tut kahvelerin fotoğrafını cekicem demiş. Eşim tam kahveden tutarken ikisinin de eli ve eşimin vücudu çıkmış fotoğrafta.sonra kahveyi tam eşimin elinden vermeden almış kahveyi tamam fotoğrafı çektim demiş. Ben arabada kahvenin fotisunu çekecektir ben çektim sana atayım dedim. Bana fotoğrafı attı. Bildiğiniz sanki iki sevgili.kahve içiyor. Ve kahveden çok elleri ve eşimin vücudu gözüküyor. Bende sinir oldum.burda amacın kesinlikle kahvenin fotoğrafını çekmek olmadığını anladım. Kızlar size soruyorum amacı kahvenin fotoğrafını çekmek olsa bir.eliyke kahveyi tutup diğer eliyle çekemez mi.nedne eşime tut diyip uzatıyor ve tamam ben çektim deyip tamamen kahveyi vermiyor.o anda hemen foto çekiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Kısa dedim ama uzun oldu kusura bakmayın. Bu arada arkadaşıma ve eşime güvenim tam.ama eşim bir daha görüşme hareketleri iyi değildi dedi.bana yardımcı olun lütfen....
Eğer bu niyetle yaptıysa doğru değil elbette ama en azından eşinizle alakalı olmasından daha iyidir.Bende sizin gibi düşünüyorum. Ama soruyorum size bu şekilde kıskandırma şekli. Doğru mu?
Değil tabii. O an düşünememiş belli ki. İçinize sinmeyen bişeyler varsa görüşmemekte haklısınız ...Aynen öyle. Benim esimle yapması ne kadar doğru
Z.ayni yere gidiyoruz diye birlikte gittik geldik.orda görüşmedik hiç1-) ikidinede guvenim tam demissin ama arkadasina guvenin olsa konuyu acmazdin
2-) esin gorusme demisse vardir bi bildigi insan karsi cinsteki olumlu yada olumsuz enerjiyi hisseder yada bi bakisini bi cumlesini biseyini yakalamistir bi bildigi varfir yani
3-) sendede hata var kardesin degil arkadasin sonucta kendisi tasiyamayacaksa sen git yardimci ol niye esini gonderiyorsun ki nolursa olsun ne kqdar guvenirsen guven iki insan arasina sonradan şupheye dusecegin seylerin olmasina firsat verme
Bu arada tatile niye arkadasin sizinle geliyor ki benim kardesim dedigim arkadasimin esiyle dahi aramizda mesafe var onceden tanisiyor olmamiza ragmen ben gidince kapidan selam vetir hal hatir sorar ya evden gider ya baska odaya
Karsi cinsle araya olmasi gereken siniri koyamazsak boyle supheler kacinilmaz olur
HaklısınızŞu arkadaşlarınızdan bir göbek bağınızı kesin ya eşinizle ayrı zaman geçirin onunla ayrı ya da bundan sonra görüşmeyin
Herkes sizin gibi değil hemen içlerindeki rekabet duygusu çıkıyor
Yani ortada tartışma falan olmadan ona tartıştığınız şöyle nasıl davranıyor gözlemle bunu sana esin hakkında yapıcı mi konuşuyor yoksa adamı gomuyormuAnlamadım nasıl. Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?