En iyi arkadaşım bunu neden yaptı

nedense ben art niyetli olduğunu düşünmedim, kahveyi belkide düşmesin diyerek tutmuştur, o sırada foto çekmiştir.
bana sadece kahvelere odaklanmışta, eşinin arka planda olduğunu hiç düşünmemiş izlenimi verdi
sonuçta arkadaşının içini bilen sensin, yıllardır tanıyanda sensin
eşin eğer bu olay dışında farklı bir tavrını yakalamadıysa boş yere kızın günahını almayın
yok eğer daha önceden bir şey sezdiyse o zaman neden sana söylememişte şimdi söylüyor anlamadım

Daha önce sezdigini düşünmüyorum.bakin ben kesinlikle simetrik karşı bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadece birilerini kıskandırmak için yaptığını düşünüyorum. Yapmadığı şey degil.cunku sürekli birilerini kıskandırmak için yapar bişeyler. Ama bunun benim esimle.olmasi çok acı ve hoş degil

1-) ikidinede guvenim tam demissin ama arkadasina guvenin olsa konuyu acmazdin
2-) esin gorusme demisse vardir bi bildigi insan karsi cinsteki olumlu yada olumsuz enerjiyi hisseder yada bi bakisini bi cumlesini biseyini yakalamistir bi bildigi varfir yani

3-) sendede hata var kardesin degil arkadasin sonucta kendisi tasiyamayacaksa sen git yardimci ol niye esini gonderiyorsun ki nolursa olsun ne kqdar guvenirsen guven iki insan arasina sonradan şupheye dusecegin seylerin olmasina firsat verme

Bu arada tatile niye arkadasin sizinle geliyor ki benim kardesim dedigim arkadasimin esiyle dahi aramizda mesafe var onceden tanisiyor olmamiza ragmen ben gidince kapidan selam vetir hal hatir sorar ya evden gider ya baska odaya

Karsi cinsle araya olmasi gereken siniri koyamazsak boyle supheler kacinilmaz olur

Şu arkadaşlarınızdan bir göbek bağınızı kesin ya eşinizle ayrı zaman geçirin onunla ayrı ya da bundan sonra görüşmeyin
Herkes sizin gibi değil hemen içlerindeki rekabet duygusu çıkıyor

Canım tatile gitmiyoru
Z.ayni yere gidiyoruz diye birlikte gittik geldik.orda görüşmedik hiç

eğer başkasını kıskandırmak için eşinizi kullandıysa ve bundan eminseniz tabi ki görüşmeyin
zaten bu tür huyları olduğunu da yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…