En iyi arkadaşım bunu neden yaptı

Foto yükledim bak silinik çıkmış ama

Foto yükledim bakın lütfen biraz silinik

Ben fotoğraftan değilde eşinizin cümlesinden daha çok huylandım. Erkekler bizim kadar detaycı değil. Belliki onu bile rahatsız edecek şeyleri olmuş.

Ben fotoğraftan değilde eşinizin cümlesinden daha çok huylandım. Erkekler bizim kadar detaycı değil. Belliki onu bile rahatsız edecek şeyleri olmuş.
Eşim de severdi kendisini ama son olaydan sonra canım kes irtibatını dedi.ben bile şaşırdım elime kahveyi vermek için uzattım ama vermeden hemen geri çekti gerek kalmadı foto çektim demiş. O yüzden o biraz sinir oldu bu duruma

ben fotografı gördüm 2 tane el var 1 kahveyı ikidide tutuyor ve kadının sadece el eşinin vücudu görünüyor. resmen sevgililer gibi çıkmış pesss

Aslında art niyet olsun olmasın
Ben eşimi asla arkadaşlarımla başbasa bırakmam
Ateşle barut

Ya nide şimdi işkillendim ya adam neden görüşme dediki
ya kız ona bişey demiş olmalı
yada eşiniz ona
Arastırın derim
sor kıza için rahat etsın

Ya nide şimdi işkillendim ya adam neden görüşme dediki
ya kız ona bişey demiş olmalı
yada eşiniz ona
Arastırın derim
sor kıza için rahat etsın
Canımm ben konuştum.esime bişey dediğini düşünmüyorum ben hala başkasını kıskandırmak. İcin yaptı bunu öyle düşünüyorum.

Görüşmüyorum artık. Evet tam eşime veriyor bardağı o sırada çekiyor. Sonra vermeden gerek yok çektim ben diyor.

kesınlıkle işkilenırdım ustelık esımde gorusme dıyorsa
bence gorusmemelısın bırdaha onunla

Fotoğrafı görünce sana çok hak verdim. Denilebilecek tek şey uzak dur. Zaten eşin de görüşme demiş, o kadar rahatsız olmuş adam. Bir de en iyi arkadaşınızmış... Ne biçim insanlar var ya!
Evet çok yakındık. İnsanlara güvenmemek gerekiyormuş bunu anladım canım ben

Eski sevgilisi falan varsa kıskandırmak icin yapmış olabilir mi?

Ne olursa olsun size söylemesi gerekirdi tabi beni mi kıskanıyorsun demek yerine

Yani kocanızı ayartmaya çalıştığı falan yok bence ama hoş bi tavır degil.Arkadaşlık böyle bi şeyden bitmemeli ama en yakın diyorsunuz bir de.Biraz mesafe koyun hatasını anlar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…