- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Foto yükledim bak silinik çıkmış amaBana bu olayda haksızsın gibi geldi. Diğer olayları bilemiyorum tabii.
Amacı baştan bu olsaydı ben alayım diyip inmezdi ki arkasından eşini sen yollamışsın. Bence muhtemelen o alıp fotoğraflarını çekmek istediği için ben alırım diye inmiş. Var böyle tipler sosyal medyada saçma şeyleri fotoğraflayanlar.
Foto yükledim bakın lütfen biraz silinikBiraz paronayaklik var galiba.
Bu harekette birşey yok.
Yani ben arabama alıp seyahat ettiğim arkadaşımdan böyle birşey beklemem ve kafama takmam.
Bundan önceki davranışları bilemem tabi ama bu harekette kesinlikle bir durum yok.
Foto yükledim yükledim bakar mısınızFotoğrafı koyarsanız daha ne yorum yapılabilir.
Eşim de severdi kendisini ama son olaydan sonra canım kes irtibatını dedi.ben bile şaşırdım elime kahveyi vermek için uzattım ama vermeden hemen geri çekti gerek kalmadı foto çektim demiş. O yüzden o biraz sinir oldu bu durumaBen fotoğraftan değilde eşinizin cümlesinden daha çok huylandım. Erkekler bizim kadar detaycı değil. Belliki onu bile rahatsız edecek şeyleri olmuş.
görüşme bence daha. eşini de rahatsız etmiş çünkü. adamda sana söyleyemiyor bu kadarını demiş işteFoto yükledim bak silinik çıkmış ama
Belkide....görüşme bence daha. eşini de rahatsız etmiş çünkü. adamda sana söyleyemiyor bu kadarını demiş işte
ben fotografı gördüm 2 tane el var 1 kahveyı ikidide tutuyor ve kadının sadece el eşinin vücudu görünüyor. resmen sevgililer gibi çıkmış pesssEşim de severdi kendisini ama son olaydan sonra canım kes irtibatını dedi.ben bile şaşırdım elime kahveyi vermek için uzattım ama vermeden hemen geri çekti gerek kalmadı foto çektim demiş. O yüzden o biraz sinir oldu bu duruma
Evet anlattığım kafar var dimiben fotografı gördüm 2 tane el var 1 kahveyı ikidide tutuyor ve kadının sadece el eşinin vücudu görünüyor. resmen sevgililer gibi çıkmış pesss
fotoyu gördüm şuan sana hak veriyorum. Fotoya romantik bir hava katmaya çalışmışFoto yükledim bakın lütfen biraz silinik
Abartmıyorum dimi...Keşke net atabilseydim. Silmeseydim keşkefotoyu gördüm şuan sana hak veriyorum. Fotoya romantik bir hava katmaya çalışmış
Canımm ben konuştum.esime bişey dediğini düşünmüyorum ben hala başkasını kıskandırmak. İcin yaptı bunu öyle düşünüyorum.Ya nide şimdi işkillendim ya adam neden görüşme dediki
ya kız ona bişey demiş olmalı
yada eşiniz ona
Arastırın derim
sor kıza için rahat etsın
Görüşmüyorum artık. Evet tam eşime veriyor bardağı o sırada çekiyor. Sonra vermeden gerek yok çektim ben diyor.eşin eğer uzak duralım demişse şükret bunu dediğine ve sorgulamadan arkadaşınla arana mesafe koy.
böyle saçmalık mı olur ikisinin eli aynı bardaktayken çekmiş fotoyu. bir de beni mi kıskandın demiş. pişkinliğe bak...
Fotoğrafı görünce sana çok hak verdim. Denilebilecek tek şey uzak dur. Zaten eşin de görüşme demiş, o kadar rahatsız olmuş adam. Bir de en iyi arkadaşınızmış... Ne biçim insanlar var ya!Fotoğraf böyle ekran görüntüsünü aldım bayanlar.o yüzüne net çıkmadı. Ama ayırt edersiniz
Evet çok yakındık. İnsanlara güvenmemek gerekiyormuş bunu anladım canım benFotoğrafı görünce sana çok hak verdim. Denilebilecek tek şey uzak dur. Zaten eşin de görüşme demiş, o kadar rahatsız olmuş adam. Bir de en iyi arkadaşınızmış... Ne biçim insanlar var ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?