En iyi beyaz esya hangi marka olmalı ?

praying angel

нer ɴαѕιp vαĸтιɴe eѕιrdιr
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
417
808
103
Kızlar acil bilgi lütfeeenn. En iyi yani uzun ömürlü ve kullanışlı beyaz eşya hangi marka ben bosh diyorum ama beko da kampanya mi ne varmis bilemiyorum fiyati cok cazip ama ne kadar kullanisli olur ??

Beyaz eşya sans isi derler
benim altus bulaşık makinam annemin arcelik bulasik makinesinden bin kat iyi yıkıyor o yuzden markalara bagli kalmayın bence cevrenizde kullananlari inceleyip karar verin

Aynen kimi iyi diyor kimi kotu bizimki mesela arcelik hic memnun degiliz ama teyzeminkide arxelik cok memnun . Beko bulasik makinasi cok iyi diyende var leke birakiyor diyen de .. aahh bu beyaz esya secme isi gercekten coook zoorr :/

Çamaşır makinesi arçelik kurutmalı olanından, çok memnunuz allaha şükür 3 senedir çok güzel yıkıyor çamaşırları. Kurutma programını çok kullanmasak da kuruya yakın çıkarıyor.

Bulaşık makinesi arçelik 3 çekmeceli çok çok çok programlı olandan. Sadece 2 programını kullanıyoruz 3 senede diğerlerini hiç çalıştırmadık, programlı diye fazla para dökmeye gerek yok. Ayrıca alt kısmına tabakları orantılı dizmek gerekiyor aksi takdirde raf, rayından çıkıp yamuluyor. Bu bence makinenin bir dezavantajı....

Buzdolabı arçelik dondurma yapandan, ilk sene çok büyük sıkıntılar yaşadık. Buzdolabı sürekli sinyal veriyordu, buzluk dondurmuyordu. Evde sürekli servisten birisi bulunuyordu. Allaha şükür iki senedir çok memnunuz, aynı sorun bir daha yaşanmadı. Ama dondurma makinesini ilk aldığımız günden başka kullanmadık. Gereksiz.

Öz; Beyaz eşya gerçekten şans işi. Ailemdekilerin çoğu bosch kullanıyor mesela çok da memnunlar. Ama annem arçelikten vazgeçmiyor. Bosch'un Almanyada üretilen modelleri kaliteli, başka ülkede ürettikleri kendini bozmuş diyorlar...

bizimde bulaşık makinası ile buz dolabı arçelik hiiç memnun değiliz ya bulaşık makinası hiç güzel yıkamıyo sürekli tuz yok sinyali veriyor halbuki var ve lekeli çıkartıyor bardaklar hep çizildi. buz dolabı dersen acayip acayip sesler çıkartıyor bugun koydugumuz yemek yarın bozulmuş oluyor no frost diye aldık ama karlanma oluyor servis bile gelmekten bıktı :D teyzemlerde de arçeklik onlarda çok memnun. dediğiniz gibi tamemen şanş işi . philips nasıl acaba

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

aynen serviste kötüler gerçekten bizim buzdolabı arçelik . kapağı tutmuyodu servis yapıcam diye geldi yaptı sözde lastik yerlerini pamukla doldurup sıkıştırmışlar değiştirmemişler bile.
bosh aldım ben beyaz eşyamı inşallah memnun kalırım

25 gün makinesiz kaldıktan sonra baktım halen pişkinlik yapıyorlar ben de dün gittim Bosch makine aldım. İnşallah memnun kalırız. Etrafımdaki tanıdıkların tavsiyesi ile aldım ama bakalım. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya. Arçelik i de Tüketici Haklarına vereceğim.

25 gün makinesiz kaldıktan sonra baktım halen pişkinlik yapıyorlar ben de dün gittim Bosch makine aldım. İnşallah memnun kalırız. Etrafımdaki tanıdıkların tavsiyesi ile aldım ama bakalım. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya. Arçelik i de Tüketici Haklarına vereceğim.
kesinlikle verin gerçi düzeleceklerini sanmıyorum ama en azından zararınızı karşılarlar.

Back
X