Çocuk Hastalıkları en iyi bez ve ıslak mendil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

lale48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
5
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben ıslak mendil olarak pampers ve bez olarakta pampers kullanıyorum içeriğinde alkol varmı tam anlayamadım ayrıca size göre en iyi bez ve ıslak mendil markası hangisi prima bezii ve ıslak mendili en uygun fiyata nerden alabiliriz

canım ben oğluma hep chicco ürünleri kullandım her şeyi chicco idi ve çok memnun kaldım.alkol olmayan sadece o var bence.ama şu günlerde arkadaşlarım komiliyi de kullanıyor.bez olarakta prima'dan vazgeçme derim.ben pamperstan memnun kalmamıştım.biz bezden kurtulduk artık nerede bulabilirsin bilemiyorum ama arada bir büyük marketlerde indirim görüyorum onları takip et.

prima sanırım en kalitelisi ....ıslak mendildede huggiesten şaşmam doğal dierleri gibi kötü kokulu deil...

bence sadece su yada sıcak suyla ıslatılmış pamuk..bende başlarda ıslak mendillerden kullanmak gibi bir hata yaptım kızımın popsuna pişik kremi yetiştiremiyoduk..hatta hastanede hemşirelerde hep ıslak pamukla siliyolardı ama bana ıslak mendil çoook pratik geldigi için kullandım 2 ay falan..hemde en önemli aylarında ( ama kafama dank etti bigün ve bıraktım bebeşimde pişikten kurtuldu..pamuga geçin derim ben..

bende 40'ı çıkana kadar pamuk ve ılık suyla temizledim ancak sonra zor geldi chıcco'ya döndüm ama yapabilirlerse en iyisi hep su ve pamukla temizlemek tabi.

ben huggesin yenidoğan ıslak mendilini ve bezini kullanıyordum kızım poposu çok kötü olmaya başladı bezini değiştirdim pırıma kullanıyorum altınıda pamukla ve suyla siliyorum başından beri pamukla simediğime pişman oldum hala tam düzelmedi kızımın poposu huggisten memnun kalmadım pırıma ıyı popoyu terletmiyor.

bende bezde primadan şaşma derim.ama ıslak mendil olarak ben dönüşümlü kullandım pampers ve huggies iyi diye düşünüyorum birara niveada kullandım oda yumuşak dokulu.ama bebeğin kızsa kesinlikle başlarda pamuk kullan erkek bebekte çok sorun olmuyor

en doğal ıslak mendil uni baby. içinde sadece 2 kalem madde var: pamuk ve potasyum sorbat. diğer bütün markalarda içindekiler kısmı destan gibi... birsürü yabancı madde var.

prima cok iyi gercekten ıslak mendilde unibaby nin parfümsüz veya kremli olanı var onlar iyi

en doğal ıslak mendil uni baby. içinde sadece 2 kalem madde var: pamuk ve potasyum sorbat. diğer bütün markalarda içindekiler kısmı destan gibi... birsürü yabancı madde var.

Aynı fikirdeyim. Üzerinde 'doğal' yazanlarda bile çok fazla madde var. Uni Baby Yenidoğan kullanıyorum ve memnunum.

ilk 1 ay kapaklı bir kutuya pamukları top top koparıp üstüne ılık su koydum ve onunla temizledim. O kutuyu da hep kaloriferin üstüne koydum soğumasın diye. Sonra mendile geçtim, pişik yapmayınca mendille devam ettim. Nivea kullandım. Arada carrefour markalı mendilleri bile kullanıyorum. Her alt değişiminde bol pişik kremi sürüyorum, sorun yaşamıyorum.

Bez olarak Prima aktif bebekten çok memnunum. Geçenlerde denemek için Huggies kuru ve rahat aldım. İlk gün pişik yaptı sonra geçti, o da çok emici. Şimdi Pampers Prima ile Huggies'i karışık kullanıyorum.

Hatta Huggies'e hemen mail attım, ilk defa denedim, pişik yaptı diye. Onlar da anında cevap yazdı, ücretsiz kargomuz ile 2 tane bez gönderin, inceleyelim demişler. Bezi zaten siz üretiyorsunuz, niye benden örnek istiyorsunuz ki!

Oglum 2yasına yaklastı,2yıldır neredeyse tüm markaları denemisimdir.bezde kesinlikle prima derim,hiçbiri yerini tutmuyor.ıslak mendil konusuna gelince ben evde oldugum zamanlarda hala ılık su ve pamuk kullanıyorum,dışarda kullanmak için de hugıes alıyorum,bazı markalar çok ağır parfüm kokuyor veya hemen pişik yapıyor

benim ikizlerim var genellikle prima kullandık ve memnun kaldık..

kızlarımdan birisi küvözde kaldığı için hergün küvözde gittim. yoğun bakım hemşiresi özellikle iilk 3 ay sadece ıslak pamukla temizlememi söyledi öyle de yaptım.. sonrasında da ıslak mendilleri hep sıcak suyla yıkayarak kullandım.. yeni yeni bıraktım yıkamayı.... dalin, pampers, uni, komili... hangisinin fiyatı uygun gelirse alıyorum...

valla arkadasim bebegim cok ufak aldigin islak mendil markasinin icinde kesinlikle paraben alkol olmamasi gerekiyor..ben sana bir kac marka yazarim ama biraz pahali en azindan biraz buyuyene kadar kullan yazik cok minik daha..sebamet aldim ben ama onun icindede phocetamol var onunda olmamasi gerekiyor ben bebekte kullanmayacagim..mustela var en iyisi icinde hic bir katki maddesi yok..ayrica tavsiyem ersag diye bir marka var turkiyede onun tum urunleri dogalmis okadarda pahali degil bunlardan kullansan daha ii edersin..ben olarak bende henuz bilmiyorum ama ablam hep pampers kullanirdi bende oylu aldim..insallah iyi gelir..

bez olarak başta prima kullandım ama çok pahalı canbebeye geçtim hem fiyatı uygun hem de emiciliği iyi pişik de yapmadı ıslak mendil olarak huggies yenidoğan kullanıyorum şimdilik elimdekiler bitine uniwipes a geçeceğim

huggies in ıslak mendilini aldım ve çok şaşırdım içindekiler bölümünü okuyunca metilparaben içeriyor ve paraben çocuklar için çok sakıncalı unibaby yenidoğan kullanıyorum şimdi. içinde zararlı birşey yok.bez olarakta prima kullanıyorum fakat kızım premature olduğu için sanırım bazen dışına çıkıyor kakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…