Çocuk Hastalıkları en iyi bez ve ıslak mendil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim oğlum 20 günlük şimdiye kadar bi paket prima ve canbebe bitirdik prima çok pişik yaptı doktora götürdüm bez markasını değiştir bezin temas ettiği yerler çok kotu alerji olmuş dedi canbebe de dışarı taşıyodu çişi şimdi molfix yenidoğan aldım göbek bağı oyuntusu var o yüzde bezin bel kısmı kısa kalmış arada kakası yada çişi taşıyo dikkat etmem gerekiyo
Bir de market markaları bezler var özellikle bim marketlerinin bezini kullananlardan kotu yorum duymadım hiç kullananlar hiç pişik yapmadığını söylediler ama yine de cesaret edip alamadım sizlerin yorumları nedir bu konuda?

Bez olarak en kalitelisi şu diyemeyeceğim.. Bence bu bebeğine bağlı biraz... Her bebek her bezde farklı tepkiler veriyor bünyesi neye alışkın belli olmuyor... Islak mendile gelince ben hep içerik okuma manyağıyımdır annemden dolayı... Her şeyi alacağım herşeyin içeriğini okurum... Islak mendilde de alkol sodyum benzoate vs. olmayan komili yenidoğan ıslak havlu sundan çok memnunum oğlum 9 aylık olarak nerdeyse hala onu kullanırım rahatlıkla ağzını yüzünü de silebiliyorum...

bez bence prima ben prima premium care kullanıyorum ıslak mendilde uni babynin yenidoğan olanını kullanıyorum alkol paraben parfüm alerjen madde içermez yazıyo.bu ıslak mendil şuan 4lü paket halinde kipada var 10 tl sanırım eylüle kadarda böyleymiş fiyatı

Merhabalar...
Ben önce prima kullandım. Sonra denemek için Huggies yenidoğan beZini kullandım bi paket. Çok pişmanım.
Çok saçma bi dokusu var. Pamuk yüzeyi tamam ama benek benek yapmışlar. Kızımın poposunda iz bırakıyordu resmen.
Primaya döndüm ve kızım rahatladı.

hem bez hem de islak mendil Bimde satılan Jenny Willy üstüne tanımam :):) Bütün markaları denedim Jenny Willy de kaldım :):) Pek güzel :) Hem de uygun

En iyi bez diye birşey var mı bilmiyorum,kimi bebek de prima alerji yaparken kiminde yapmıyor,kimi bebeğe en iyi can bebe geliyor gibi..denemek lazım.ama en iyi ıslak mendil bence uni baby yenidoğan kesinlikle

Ben neredeyse bütün markaları denedim.. Sonunda pampersta karar kıldım. Bir kere çocuğun tenine yapışmıyor bu bakımdan rahatsız da etmiyor. Diğerlerinde bu sorunu çok gördüm.

Ama bence bebeğine göre değişecek bir süreç bu.. Önemli olan altına yapınca mutlaka değiştirmek. Böylece pişik kremi sürmeden yola devam edilebilir..

hepimize kolay gelsin..

Bez için birşey diyemicem ama o ıslak mendilleri kendinizde bi deneyin derim. Nasıl yakiyo o bolgenizi. Ben sampuanlari bile once kendimde sonra kizimda deniyorum.Pamuktan sasmayin ıslak mendiller kesinlikle alkol içeriyor. Deneyin ve görün.

Ben de sadece su ve pamuk kullanıyorum.

Dışarda olursam da ıslak Mendili iyice yıkayıp kullanıyorum.

Doktorumuz da ısrarla böyle yapmamız gerektiğini yoksa catlaklara varan sıkıntılar olacağı için daha zorlu şeyler geçirebilirsiniz dedi.

Bide popoya saf zeytinyağı sürüyorum hem tahriş önlüyor hemde rahat kaka yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…