En iyi çiğköfteci?

ben bugün yine tatlıses'ten yedim ayıptır söylemesi,çok başarılı ya,beykentteki şubelerinden,vızır vızır çalışıyor valla orası.. bence hala onun üstüne yok.. ama denemediğim çiğköfteciler var battalbey,aşık usta bir de çamurluyu da deneyelim.. o nerede??

arsemiea'yı da denedim,ıslak geldi bana,ben sanırım çiğköfte bulgurunu çok yumuşak sevemiyorum suyla şişirilmesindense , bulgurun su katılmadan salçayla veya nar ekşisiyle yoğurulması tadını çok daha güzel yapıyor..
hele bir de içinde dövülmüş ceviz varsa... aman sabahlar olmasın

ankaralı olarak apikoğlu ayrıcada gimsalarda satılan uzerınde bı marka bulunmayan bı cıgkofte var super her ıkısıde apıkoglu eskıden yemekle bırlıkde bır dukkandaydı hergun sıra olurdu sımdı ayrıca cıgkofte olan dukkan acdılar

Başka şehirde şubesi var mı bilmiyorum ama kesinlikle Ankara-Apikoğluu bir numara çiğ köftede

Apikoğluna yakın değilsem de belki adıyaman

Etsiz çiğköftelerin hepsi genelde aynı tat oluyor
Oses ve tabi benim Mahmut abim başkadır başka
Ay,olsa da yesem

Sait Usta'dan başkasını tanımam...
Geçen gün ilk defa oses'ten aldık ve hiç beğenmedim.Çiğköfte, çiğköfte değildi sanki.
Ertesi gün yani dün akşam sait usta'dan aldık ve yemeye doyamadım.

Ankara'da çiğköfte Apikoğlunda yenir :)

Reklam sloganı gibi oldu ama gerçekten çok iyi... Tek geçerim...

Battalbey de iyi ama onu kurtaran içine konular ekstra malzemeler... Yoksa çiğköftesinde aman aman bi lezzet yok...

Ankara'da çiğköfte Apikoğlunda yenir :)

Reklam sloganı gibi oldu ama gerçekten çok iyi... Tek geçerim...

İzmir'de yemiştim; Battalbey de iyi ama onu kurtaran içine konular ekstra malzemeler... Yoksa çiğköftesinde aman aman bi lezzet yok...

ben hep burdan alırım yedikçe yiyesim gelir üstelik verdiği yeşillikle bir aile boyu salata bile yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…