En iyi çiğköfteci?

ne guzel iyi benden 6yas buyuksun ben en kucugu galiba? evet sende bize katilsan iyi olurdu asilnda zeyno?

ya bezbebe biliyormusun bende senin durumundayim dogumdan sonra bana bi tuhaf seyller oluyor hep aklima olum geliyor
hep korkuyorum sen needen peki oyle oluyorsun anlatirsan sevinirim?

Tavacı Recep Usta,Urfalı kebap,ikisi de gerçek çiğköftede süper :)) Öbürlerini sevemedim gitti,etsiz bulgur köftesi sonuçta.

Ben sizleri anlamakta ciddi olarak sorun yasiyorum !

En iyi cigkofteci basliginda daha oncede siteden herkesin msn adresini topluyor diye atilmis sapik biri gelip konuyu sihbete getiriyor bir arkdasiniz sahte profil oldugunu anliyor ama baska biride gayet dogal mis gibi msn adresini buradan aciktan yaziyor. (3 gun sonra burada msn adresini goren it kopuklar bu kisiyi eklediklerinde KK msn adreslerimizi dagitiyor diyecek) sohbet etmek isiyorsa bu hastalikli tip gider arkadaslik sitelerine cig kofte konusunda da msn adresi alan ve veren ilkkez goruyorum.

Bu arada 2 gun sornada msn adresim orada silin diye gelirsiniz ! Durun durun sizede bundan ceza vereyim

ben de sasırmıstım dun burda msn alıp vermeler ne oluyor dıcektım kı karısmak ıstemedım suphelenmiştim ama yazmadım keske yazsaymısım

çiğköfte topiğinde neler dönmüş öyle,msn muhabbetleri,şok oldum okuyunca.. Allah'ım sen akıl fikir ihsan eyle, ben hayretle karşıladım aşırı saflık mıı şeytanlık mıı anlamadım yani.. her hıyarım var diyene tuzla koşulmaz,nolur biraz uyanık olun akıllı olun,hiçkimseye hiçbir bilginizi vermeyin diye basım basım bağırıyor herkes,hele ki sanal ortamda,okuyun biraz,okudukça gelişsin ufuklar..
Allahım sen bilirsin Yarabbim..

neyse anakonuya dönelim, arsamiea'yı da beğenmeye başladım çiğköftede, eski komagenecilermiş açanlar,fena değil..

2 tane çiğköfte 110 kaloriymiş.............. :18: ben çok daha masum sanıyordum...

valla burda ne geyikler dönmüş olaylar olaylar , ben çiğ köfteden gireyim , bence en iyi çiğ köfteci avcılarda gül fırat öğrenci 1 tl çift lavaş 1,25 tl

çok komikler vallaha topluca sahteler sandım bir anne muhabbet ne muhabbet ... neyse komagene favorim ama tatlısesi de merak ediyorum

son 2 alışımda da tatlıses çiğköfte midemi etkiledi , artık sadece arsemiea'dan yiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…