En iyi çiğköfteci?

canım ben her mekanınkini tatım nerdeyse ; etsiz çiğköfte çok severim ve 2 nokta tavsiye ederim:

SERİNCE YA DA ADIYAMAN ÇİĞKÖFTECİSİ

etli ise biz kendimiz abimle SIRA nın çiğköftesini evde yoğuruyoruz, o ekstra pulbiber,karabiber, isot atıyo haliyle ben yiyemiyorum o yüzden etsiz en iyisi

komagene tadına bayılırdım hatta ilk çiğköftemi orda yemiştim fındık içi tadı gelirdi çok severdim son zamanlarda tadı kötü geldiği için çiğköftem'e geçtim tatlıses'i de denedim ama acayip salçalı geldi zar zor yiyorum hatta.Yoksa benim damak tadım mı yok çiğköfteden anladığımı söyleyemem sadece hosuma gideni yiyorum :) tatlıses cevabı çok gelmiş genelde sorun bende mi bilemedim açıkçası

Ankara'da yaşayanlar APİKOĞLU derim başka da bişey demem. o nasıl bi lezzettir be. gece gece canımçekti yaaaww:) tek geçerim teeekk:)

bende 20yasindayim bi kizim var 8aylik prizrende yasiyorum cemile tanistigima cok memnun ooldum?

anladim canim onemli degil ama burda konusmamizi herkez okuyor yani hepsi yazdiklarimizi gorurmu cemile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…