- Konu Sahibi emreaydinfan
-
Uygun fiyatlı ne civari mesela ben çok araştırdım telefon sony xperia z1 compact aldım o zaman 1.800 dü şimdi çok düşmüs kamerasi harika 20.7 megapiksel ön kaçtı unuttum çok memnunumAcil bilgiye ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya aciyorum.
Kizlar ben soyle hem uygun fiyatli hem kaliteli ön kamerasi falan bulunan bir telefon onerisi ve ayni sekilde uygun fiyatli bir laptop markasi modeli onerisi istiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Kardeşimde asus zenfone 6 düşünüyor hem fiyat uygun hemde özellikleri iyi ama kullanmadığım için tecrübe sahibi değilimAcil bilgiye ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya aciyorum.
Kizlar ben soyle hem uygun fiyatli hem kaliteli ön kamerasi falan bulunan bir telefon onerisi ve ayni sekilde uygun fiyatli bir laptop markasi modeli onerisi istiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Ben zenfone 5 kullanıyorum kamera olsun bellek olsun güzel telefon tavsiye ederimKardeşimde asus zenfone 6 düşünüyor hem fiyat uygun hemde özellikleri iyi ama kullanmadığım için tecrübe sahibi değilim
Ben 4 kullanıyorum hala, gayet memnunum. Siri gibi birkaç ekstra özellik dışında bir eksiği yok yeni modellerinden. Bir de taş gibi, defalarca düşürdüm, ıslattım hatta bir kat aşağıya düşürdüm ona rağmen hiçbirşey olmadı.Telefon için takipteyim, dokunmatiği bozuluyor benimkinin de...
iphone dişünüyordum ama kardeşim 5s 'ten hiç memnun kalmadı.
Ben de gördüm ama inanılmaz kasıyor, donuyor...1 sene oldu tamam sağlam ama beklentisini karşılamadı...Ben 4 kullanıyorum hala, gayet memnunum. Siri gibi birkaç ekstra özellik dışında bir eksiği yok yeni modellerinden. Bir de taş gibi, defalarca düşürdüm, ıslattım hatta bir kat aşağıya düşürdüm ona rağmen hiçbirşey olmadı.
Ya kararsız kalmıştık iyi oldu bu yorum sağolunBen zenfone 5 kullanıyorum kamera olsun bellek olsun güzel telefon tavsiye ederim
Ben de gördüm ama inanılmaz kasıyor, donuyor...1 sene oldu tamam sağlam ama beklentisini karşılamadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?