En iyi dokunmatik telefon ve laptop önerisi

bende telefon alacağım ama açıkçası kararsızım. bu konuda.

Acil bilgiye ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya aciyorum.

Kizlar ben soyle hem uygun fiyatli hem kaliteli ön kamerasi falan bulunan bir telefon onerisi ve ayni sekilde uygun fiyatli bir laptop markasi modeli onerisi istiyorum. Simdiden tesekkur ederim

Laptop için kesinlikle Toshiba alma..
Ben yaptım sen yapma..
Telefon için; bende casper via 8c var..
Arka kamerası 13mp ön kamerası 5 mp 8 çekirdekli 16gb hafızası artırılabilirde hafızası var..
Güzel bi telefon zaten daha 2, 3, günüm ama satın aldığım yerdeki satış elemanına sordum 1 yıldır hiç servis için gelen olmadı dedi..
Fiyatıda güzel.
Ben 870tl ye aldım

Lg G2 kullanıyorum 1 yıldır, çok memnunum, telefon sürekli yerlerde sürünüyor ama hiç bi sorun yaşamadım.
Ben o zaman 1,500 TL almıştım, şimdi baya düşmüştür..

Laptop kesinlikle ACER diyorum, yaklaşık 4 yıl kullandım, kullanmaya devam ederdim ama çalındı kendisi.
Şimdi Lenovo ile devam ediyorum, henüz bi sorun yaşamadık.

Kizlar ben soyle hem uygun fiyatli hem kaliteli ön kamerasi falan bulunan bir telefon onerisi ve ayni sekilde uygun fiyatli bir laptop markasi modeli onerisi istiyorum. Simdiden tesekkur ederim

Asus Zenfone 5 telefon
Sony Vaio laptop
İkisinden de çok memnunum

Samsung note 3 kullanıyorum telefon olarak taş gibi telefon çok sakarim 100 kere düşürdum bişey olmadı :) laptop olarak ta samsung ativ book kullanıyorum ondan da çok memnunum ama telefon ve laptop tan ne beklediğinize bağlı

Ben LG G2 kullanıyorum..G2 telefonumdan çok memnunum. Samsung almaya gidip LG alıp çıktım. İyi de yapmışım :):)
Laptop olarak Acer kullanıyorum 800TL'ye aldım laptop'ı..Sadece internet, film izlemek vs. basic bir kullanım için :) Minnak minnak =)

İphone derim telefon için :D üstüne tanımam :D her yönden çok iyi :KK75: bir de samsung falan belli bi süre sonra donmaya, kamerasında problemler olmaya vs başlıyo ama iphone de ben böyle bi sorun yok, virüslere karşı da oldukça korumalı, gayet sağlam :KK49:

Note 3 kullanıyorum memnunum ama i phone kadar sağlam tlf görmedim onuda düşünebilirsiniz

Note 3 ten çok memnunum ve 1 senedir laptop ı açmadım bile öylece duruyor. Akıllı telefon diyince note serisini tek geçerim. Zaten s pen olayı çok güzel. Çok hızlı yazı yapabiliyorsunuz. Daha birsürü özelliği var s pen in.

Bilgisayara hiç ihtiyacım kalmadığı için sayesinde laptop için bir fikrim yok.

Telefonu kesinlikle samsung almayın.Samsung kullanan ne kadar arkadaşım varsa hepsi pişman. Donuyor.Açıkken kapalı gösteriyor. Ben değiştireceğim. LG ya da HTC almayı düşünüyorum.Kullanan herkes LG'den çok memnun. Bigisayarda da ben Toshiba ve Hp derim. İkisi de var ben de ikisinden de çok memnunum.

Kesinlikle aradigin telefon General Mobile Discovery 16 GB. Ben kullanıyorum çok memnunum. 700 TL gibi bir fiyata aldim telefonuna milyarlar döken arkadaşlar benim telefonumu kiskaniyor :) Hem sarji çok gidiyor hem de milyarlik telefonlardan eksiği yok fazlası var. SSarj soketi bozuluyor diye yorumlar gorebilirsin ama düzgün kullanirsan hic sıkınti olmaz benim 1 seneyi geçecek en ufak sıkıntım olmadi. Bilgisayar içinde kesinlikle Asuss marka dusun. En sağlam ve kaliteli markadir.

Bu arada bende almadan önce samsung ve özellikle note 3 için çok kötü yorumlar okudum. Donma sı olsun darbelere dayanıksız olmaları olsun. 3 yaşında oğlum var Ve telefon haftada 1 kere 3 parçaya ayrılıyor düşüp toplu yorum kaldığım yerden devam. Donma yı nezaman yaşadım Avea sağolsun öyle kötü çekiyorki bir video açıyorum çekmiyorsa o bölgede telefonu kilitli yor resmen. Ama operatör iyi ise donma falan olmuyor

telefonda lg g3 derim eşim aldı geçen hafta çok süper foto çekiyor hızlı güzel bir tel
1750 ye aldı
laptopta dell derim taş gibi 3 senedir oda 1400 filan şuanda

Back
X