- 19 Şubat 2024
- 36
- -43
- 1
- 29
- Konu Sahibi GelenekselBiri05
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1041597" data-quote="Mirta" data-source="post: 76753162"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=76753162"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-76753162">Mirta .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>Arkadaşınızın söylediğinde bu kadar tetiklenecek bir şey yok. Sadece biraz felaket tellalığı yapmış. Siz onun söylediklerinden tetiklenmek için hazır olda bekliyorsunuz. Sizin onun hakkında söyledikleriniz çooook daha ağır farkında mısınız? Baba sevgisi görmemiş, cimri, sonradan görme vs vs. Söylenen laflara bu kadar alınan bir insansanız sizin kibar bir insan olmanız lazım. Aksi takdirde söylediklerinizin altı çok boş kalıyor.<br />
<br />
Ayrıca diğer üyeliğinizde bahsi geçen arkadaşınızın sizinle hamileliğiniz boyunca çok ilgilendiğini, süpriz cinsiyer partisi yaptığını yazmışsınız. Şu anda da bambaşka konuşuyorsunuz.<br />
<br />
<a href="https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/179300/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="179300" data-username="@Sevgili Patates">@Sevgili Patates</a> eski nicki <a href="https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/1011749/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="1011749" data-username="@HappyMe">@HappyMe</a> ordan bakabilirsin</b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Evet ve bende karşılığını verdim. Ama o bambaşka bir mesele. Doğumdan önce herşey iyidi halen iyi biz düşman değiliz ama sanki samimiyet azaldı ama sizde takdınız bana. Ne benim ful hayatımı biliyorsunuz ne de onun. Ben sadece fikir almak istedim, varmı bunu yaşayan acaba geçici mi acaba Birgün herkes yeni rolüne alışıp yinede devam olabilirmi. Olmazsada olmaz zaten. Sadece fikir alışverişi!</div>