En İyi Gerilim Filmi

kesinlikleee bütün THE BOOGEYMAN serileri !! kızlar kesinlikle tavsiye ederim :))
ayrıcaaa OTOSTOPÇU(THE HıTCHER) , KURT KAPANI (WOLF CREEK) kesinlikle pişman olmayacaksınız !!

en iyi gerilim filmi bence "REC" ama ispanyol versiyonu. bir filmde bir saniye mi gevşemezsin arkadaş. gerim gerim gerildim.. ayriyetten kendisi bence en iyi korku filmlerinden biridir de. izledikten sonra 1 hafta uyuyamadım

bende korku filmi hastayım birsürü gerilim filmi seyretmişimdir ama içlerinde en çok rose red konağı ile makinist bir başka şiddetle tavsiye ederim izlemeyenlere

bende korku filmi hastayım birsürü gerilim filmi seyretmişimdir ama içlerinde en çok rose red konağı ile makinist bir başka şiddetle tavsiye ederim izlemeyenlere

rose red konağı nı seyrederken fenalık geçiriyordum ben. bitsin artık yeter diye. değişik bir filmdi ama yeterince korkunç yada gerilim dolu bulmadım. makinist'i seyretmedim ama CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…