En İyi Gerilim Filmi

ben sinemada gitmem valla, zaten korkunç, bir de kocaman görmeye dayanamam o yaratığı :roflol:

ben sinemada gitmem valla, zaten korkunç, bir de kocaman görmeye dayanamam o yaratığı :roflol:

ben evde yalniz izledim daha korktum gece uyuyamadimm karanlikta en azindan sinemada bi suru insan olacak canim ben sinemada izlicem artik:)))

ben evde yalniz izledim daha korktum gece uyuyamadimm karanlikta en azindan sinemada bi suru insan olacak canim ben sinemada izlicem artik:)))

dedim sana yalnız izleme diye delikafadulden aslında mantıklı sinemada bir sürü insanla... ama şimdi çığlık mığlık atarım rezil olurum naniknanik

kızlar size super bir film onerecegim yasamak için öldür yani the condemned

kısaca ozet

Orta Amerika'da bir hapishanede ölümü bekleyen Jack Conrad, yasadışı bir reality şovda dövüştürülmek üzere zengin bir yapımcıya satılır.Terk edilmiş bir adaya getirilen Conrad çok geçmeden kapana kısıldığını, dünyanın dört bir yanından getirilen dokuz mahkumla ölümüne dövüşeceğini çğrenir. Kaçmanın mümkün olmadığını bu adada milyonlar şiddeti online olarak sansürsüz bir şekilde izleyecektir. Conrad tüm gücünü kullanmalı ve sona kalan adam olmalıdır. Bu onun özgürlüğe giden yolu olacak.

Filmin Konusu:

Anne - babalarını kaybetmiş, 4 kardeşten mütevellit bir amerikan ailesi ile karşı karşıyayız. En gençleri Francis'in gözünden izliyoruz öyküyü. Kısa sürede kardeşlerin özellikle Francis'e acımasız davranışları; ardından ailenin toptan seri katil olduğu gerçeği ile karşılaşıyoruz. Francis'in kardeşlerinin caniliği ile mücadele etmeye karar vereceği anı bekliyoruz. Nitekim Francis bizi yanıltmıyor; ama filmin sonuna saklanan sürprizler de var.

.

canimcim sonunda izleyebildinmi hamiltonlari

son zamanların en iyi gerilim filmi saw serisi! zekice kurgulanmış başdöndürücü etkileyici :) saw 6 da vizyonda,izlemek için sabırsızlanıyorum.

korku filmi hastasıyım ama henüz beni korkutan geren bir film olmadı malesef daha korkuçlarını yapsınlar lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…