ben sinemada gitmem valla, zaten korkunç, bir de kocaman görmeye dayanamam o yaratığı :roflol:
ben evde yalniz izledim daha korktum gece uyuyamadimm karanlikta en azindan sinemada bi suru insan olacak canim ben sinemada izlicem artik:)))
Filmin Konusu:
Anne - babalarını kaybetmiş, 4 kardeşten mütevellit bir amerikan ailesi ile karşı karşıyayız. En gençleri Francis'in gözünden izliyoruz öyküyü. Kısa sürede kardeşlerin özellikle Francis'e acımasız davranışları; ardından ailenin toptan seri katil olduğu gerçeği ile karşılaşıyoruz. Francis'in kardeşlerinin caniliği ile mücadele etmeye karar vereceği anı bekliyoruz. Nitekim Francis bizi yanıltmıyor; ama filmin sonuna saklanan sürprizler de var.
.
canimcim sonunda izleyebildinmi hamiltonlari
yok meleğim yüregim dayanmadı ...belki sitedeki kızlardan sonuna kadar izleyebilecekler vardır =)
kiyamam sekerpareme ben
bu arada saw6 yi izledinmi?nasil buldun?
evet tatlım izledim 2 ve 3 kadar iyi olmasada fena degildi yinede
sen izledin mı tatlım
yok hayatim izleyemedim daha iki gun annem bendeydi onla ilgilendim en yakin zamanda izlicem ama 2012 yide merak ediom
tatlım izleyince yorumlarını bekliyorum ...2012 de fena degildi filmde bir cok eksik vardı
korku filmi hastasıyım ama henüz beni korkutan geren bir film olmadı malesef daha korkuçlarını yapsınlar lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?